caniminikizleri Bsrgrbzz pek bişey demek istemiyorum biraz benziyor gibi geldi bana ama olmayabilirde canım olmuş olsada o senin genede evladın kıyamam nasıl da masum güzel
Prensimm Bsrgrbzz ya ben çok benzetemedim gözleri biraz çekik ama normal bence oda kızlarda baksın etiketle yorum yapanları
caniminikizleri Bsrgrbzz ama hemen telaş da etme bazen çekik gözlü bebeklerde olabiliyor Rabbimin verdiği herşeye razıyız ama çok tatlı gerçekten maşallah subhanallah
caniminikizleri Bsrgrbzz Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah belkide birsey yoktur içinizi ferah tutun
Prensimm Bsrgrbzz bu bebekte yüz simasinda bişey yok başka cekmedinmi gözü acıkken ki resmi ben eltimin kızına baktım bebeklik resmine onun daha cekikmis gozu
Masalina12 Bsrgrbzz ben hiç benzetmedim benim kuzenimi görseniz down sendromların ikizi ama değil telaş etme
CeydaST Bsrgrbzz benim eşimin de elindeki çizgilerden down taşıyıcısı olabilirsin dedi doktorum. Baktırmadık bile. Bence sadece eldeki çizgi değildir ya
Prensimm Bsrgrbzz ya varda şimdi atmak olmaz benim çocuğum değil yanlıs olur bı genetik doktoruna götürüp gösteren onlar bakar bakmaz anlıyor eltime çocuk doktoru down olabilir demiş genetik doktoru bakmış bu çocukta bişey yok götürün demiş
Bsrgrbzz Masalina12 bizde eşimle o kadar paronayak olduk ki sürekli bebeğe bakıyoruz bir benziyor diyoruz sonra benzemiyor diyoruz iyice kafayı yedik belirsizlik ne kötü
Bsrgrbzz Prensimm Anladım doğru söylüyorsunuz genetik doktoru nerde bulabilirim acaba hastanelerde yok sanırım
Prensimm Bsrgrbzz başka fotosunu ataramisin Gözü acıkken bebeğin bı arkadaşıma sorucam . Hastanede yokmu başka çocuk doktoru a götürün
Ecem__ Bsrgrbzz bence benzemiyor bebekler cekik gozlu oluyor sonra degisiyor.icini ferah tut en iyisi doktor gormeli canim.saglikla buyut bebegini