Truelivingg Bsrgrbzz Nasıl yani tek çizgi derken anlayamadım , allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun.
Prensimm Bsrgrbzz canım eltimin kızına doğduğunda down sendromlu dediler gözleri çekik diye ama öyle değildi hiç bişey çıkmadı
Bsrgrbzz Truelivingg down bebeklerin elinde tek çizgi oluyormuş parmakları kısa tombul kulakları kısa ayak baş parmağı ayrık oluyormuş burun kemiği olmuyormuş
Bsrgrbzz alyamoms_ genetik test yaptırdık sanırım down. Hamileliğimde testlerim de sorun yoktu ense kalınlığı burun kemiği herşey normaldi ki şimdi de normal sadece elinde tek çizgi var
alyamoms_ Bsrgrbzz benim bebeğimide downa benzettiler doğduğunda. Sonra olmadığı ortaya çıktı ne gibi belirtiler var. Bizde sadece göz çekikti mesela göz çekikliğinfen şüphenildi
Bsrgrbzz alyamoms_ sizin gönderinizi görmüştüm sizinkinin bariz belliydi olmadığı ama fotoğrafı gördüm
alyamoms_ Bsrgrbzz babamında elinde tek çizgi var down değil. Bazen olabiliyor down olmasa bile tek çizgi olabiliyor varmı fotoğrafı bebeğinin. Biz de çok çektik bu durumfan
Mervetnl Bsrgrbzz bir danışanımın bebeğide öyle doğmuş baya korkutmuşlardı onlarıda ama sonucunda sadece genetik olduğu çıktı. Sanmıyorum yani 🥰
CeydaST Bsrgrbzz benim eşimin de elindeki çizgilerden down taşıyıcısı olabilirsin dedi doktorum. Baktırmadık bile. Bence sadece eldeki çizgi değildir ya
Bsrgrbzz Mervetnl inşallah öyledir. Gözleri de çekik ama kuzumun gözleride çekikti sonradan büyüdü down sa da başımızın tacı ama insan yinede sağlıklı olsun istiyor 😔
Bsrgrbzz alyamoms_ tıkladım ama bildir yazıyor sadece alttaki fotoğraf işaretinde de görsel ekle diyor ama internet bağlantısı açıyor
Mervetnl Bsrgrbzz elbette başımızın tacı ama haklı olarak insan beklemedği bişi ile karşılaşınca neden ben diye de soruyordur. Sanmıyorum ama ben yine de 😌 içiniz rahat olsun 🙏🏻