Amine2210 Merhaba arkadaşlar, bir haftalık bebegim var, kendim emziriyorum, uyumakta zorlanıyor emzik vermeyi düşünüyorum, emzik verirsem anne memesini almaz diyorlar, sizce ne yapmayalım
Nebicimanne Amine2210 dogdugu gun hastanede verdim emzigi suan 11 aylik sadece uykuya gecirirken veriyorum dalinca kendi atiyor , ve su zamana kadar hic meme reddi yasamadik
Nilmur00 Amine2210 ben uğraştım almadı ama emziksiz çok rahat düşüyor uyanıyor gece emziğe uyanan çocuklar oluyor. Verip vermemek sana kalmış bence. Alsa nasıl olurdu bilmiyorum ama ilk 3 ay zor sonra zaten ihtiyacın kalmıyor emziğe diye düşünüyorum.
Amine2210 DenizAlpinAnnesi dün verdim denedim, ilk başta çıkardı ama biraz ben tutunca aldı, bu seferde anne memesini almaz diye korkuyorum
SAS94 Amine2210 bende doğduğundan sonraki gün verdim kıssa bir süre sonra daha sık vermeye başladım busefer emzirmede biraz zorluk yaşadım reddetmeye başlamıştı emziği kestim bir hafta sonra tekrar denedim hiç bir sorunla karşılaşmadım 4 aylık olduk hala emzik kullanıyoruz ve meme reddi de yaşamadık çok şükür
Bmaidil12 Amine2210 alakası yok benim bebeğim doğdugundan beri alıyo gayette güzel emiyo ki emzik sürekli ağzında tutmuyor bebekler emmek istediği sürece emzik ağzında kalıyo almak istemezse zorla veremezsin
BrcnBlgn Amine2210 Canm emme refleksinin gelismesi icin ilk 1ay emzik onerilmiyor 1ayi doldurduktan sonra kaslari kuvvetleninc3 emzigi vermen daha saglikli olur ayrica emzik bebege tok larnina verilmeli emzik bebekte tokluk hissi yaratir once bebek neslenmeli daha sonra emzik verilmeli
ertugrulbey19 Biz 17 günlüğüz sürekli mememi emzik gibi yapıyordu geceleri falan o yüzden doktorumuz da vermemi söyledi ama her zaman vermiyorum karni toksa durmuyorsa veriyorum bide bazen gece veriyorum sadece zorluğu gece iki de bir düşürüyor ağzından düştükçe de ağlıyor daha tam alamadığı için biraz zor oluyor
yenianne27 Amine2210 benim bebeğim 3 aylık 1 aylık olana kadar bende bu korkuyla vermedim ama baktım ki hep memede uyuyor yatırınca kalkıyor 1 aylıkken verdim çok şükür aldı meme reddi de yaşamadım philips avent ultra soft marka emzik kullanıyorum çok memnunum araştır bunu çok öneriyorlar red yaşanmıyor canım
Burcukaran Amine2210 canım benim bebeğim de 1 haftalık. Hastaneden çıkar çıkmaz aldım emiyor hala. Meme reddi şükür ki hiç yaşamadık.