Akrepkadini Kızlar bebeğim 3 aylık henüz bende dudağımda uçuk çıkmış bugün farketmedim öptüm de onu 😔 bulaşır mı ona ya😞 nasıl geçirebilirim en hızlı emziriyorum
Deletedmon_69 Akrepkadini uçuk yapan virüs vücuda girdiğinde bir kere hep kalan bir şey diye biliyorum. Hiç öpmemeye çalışın mümkünse.
kums Akrepkadini dogdugumdan beri ucuk bütün küçüklük fotoğraflarım ucuklu bir sürü krem denedim en güzeli zovirax ama maalesef hep çıkmaya devam ediyor bende kızım 5 aylık ona geçmedi henüz inşallah gecmez
Akrepkadini Deletedmon_69 Ay Allah korusun ya doktoruna randevu aldım içim rahat etmeyecek 😞 teşekkür ederim dönüşünüz için
ArvenMom Akrepkadini hayır olmaz ama öpmeyin o şekilde uçuk bulaşıcıdır kuruyana kadar öpmemeye çalışın
ArvenMom kums şuan en iyisi vectavir 2 saat arayla günde 8 defa sürülüyor 4 günde kurutuyor bende çok işe yaramıştı
Akrepkadini kums Onlar hep iyi olsunlar inşallah geçmez ama bu zamana kadar çok kez atlatmanıza rağmen geçmemesi mucize gibi. Sarımsak bastım doğal aklıma o geldi bilemiyorum etki eder mi
Yusufff-41 Akrepkadini sberian wellness onarıcı bakım kremi var trendyolda alabilirsiniz her şeye iyi geliyor yıllardır eksik etmem evden iki gün kullansan geçer @kums