nisakereci63 Merhaba kızlar🤞 bu benim ilk postum ankastre almayı düşünüyorum da sizce hangisini tercih etmeliyim yada etmemeliyiz yardımcı olur musunuz ?🌿
Tansukiz nisakereci63 Arçelik kullanıyorum memnunum beyaz cam alırsanız daha iyi olur siyah ve metalik çok iz toz belli ediyor. Kayınvalidemde kumtel siyah var siyah olması dışında o da çok memnun
Berilsmom13 nisakereci63 Beko Manhattan gri set kullanıyorum çok memnunum eltim Arçelik aldı beğenmedi şans işi
KayraVeAnnesi_06 nisakereci63 Kesinlikle silverline yada aynı markanın diğer üretimi esty ben dahil çevremde çok fazla kullanan var ve çok memnunuz Birde hangi markayı seçerseniz seçin nacizane fikrim sadece ankastre üreten ve o konuya yoğunlaşmış markaları seçin 🙏🏻
nisakereci63 Minaa66 evet siyahtan yana kimse memnun değil benim aklımda Beyaz var ama marka olarak yok
hazalp nisakereci63 silverline çok memnunum ama keşke siyah değil de beyaz alsaydım diyorum 3 cü yılı her yeri çizildi bence beyaz alın
aura_meselesi_bu_sekerim nisakereci63 tayinci olduğumuz için hiç o dertlere giremedik daha😊hayırlı olsun
nisakereci63 aura_meselesi_bu_sekerim aslında bizde zorlamayalım diye eski tip ocak aldık ama sığmıyor mutfağın ortasında duruyor çok sinir bozucu
anonim99 nisakereci63 ferre marka aldım. Memnunum 2 yıldır kullanıyorum. Fırın pişirmesi ve Ocak yanması gayet iyi en küçük göz bile iyi calisiyo bence. Diğer markaların yarı fiyatiydi ben alırken arastirabilirsin bi
Semanurozgan nisakereci63 bende arayıstayım etrafımda herkes termikel kullanıyolar memnunlar kararsızım hala
_Goktugunannesi__ nisakereci63 marka olarak bilmem ama siyahın hiçbir türünü alma derim sadece evet çok güzel çekiciliği var ama hergün temizlesen de temizlenmemiş gibi gına geliyor en iyisi beyaz camlı birde üzerindeki demirleri 2 li bütün olarak alın teklide aşırı kayıyor tencere falan
Elbet1gunn Beko kullanıyorum set olarak almıştık çok memnunum hem ocaktan hem fırın hem ankastre’den 4 yıl oldu maşallah taş gibi hiç bi sorun yaşamadım