Rumittin Mdorukkk kız benim oğlum 1 yaşında olacak 4 kasımda ben hala olmadım,bu arada benim bebişimde mete 😂
Meteninannesimd Tubiktooo düzenli emziren annelerde normal bir durummuş ama arada hamilelik şüphem olmuyor değil 🤦♀️
Melikekeskin 4 aylığız ama hâlâ olmadım sadece çok ince bir akıntı şeklinde kanamam var bilmiyorum regl mıyım
Tubiktooo Meteninannesimd ay amam dikkat edelim bana herkes diyor hamile kalmışsındır falan diye ama yok yani şu an rabbim vermesin eşim asker tekim yapamam yanımfa da değil ailemde yanımda değil allaj olmayana versin
Meteninannesimd ipekravzaninannesi o lohusa dönemi bitiminde olan kanama olabilir bende de olmuştu bir gün sürdü 🌸
Cennetinsusu Meteninannesimd 40 çıktıktan 15 gün sonra oldum. O da leke leke sürdü bitti. 2 ay geçti tekrar oldum bu sefer normal adet leke leke değildi. Üzerinden 39 gün geçti bekliyorum gelen giden yok. Bakalım ne zaman düzene girecek. 😊
Meteninannesimd BeyzaKeles nasıl bu kadar değişken olabilir bu kadar mı farklı yapılarımız 🤷♀️ dönüşünüz için teşekkürler 💜