elif2424 Doğum yapalı 2 ay oldu doktorum 40ında gel dedi ama gitmedim bu ay gitmeyi düşünüyorum nasııl bakılıyor neye bakılıyor sezeryan oldum alttan bakılıyor mu özel hastane
uraz141222 elif2424 merhaba, hamileyken ki yapılan kontrol gibi düşünün, jeş sürüyolar ekrandan bakıyolar . Bende özele gittim hiç alttan bakmadılar
eylemeylem23 elif2424 ben bugün gittim kırkım çıktı Sezeryan dikişlerime baktı kanamam devam ediyor hap verdi rahim kendini toplasın diyeymiş Bebeğe bakıldı boy kilo genel muayene bu kadardı
Ocakalti elif2424 ben normal doğum yaptım ama hiç gitmedim kontrole kızım hemen hemen 10 aylık olacak ama kendime zaman bulamadım gidipte kontrol edilecek.
RabiaOztrk22 elif2424 benim doktorum önce dikişlerimi kontrol etti daha sonrasında alttan muayene etti hamilelik sürecinde nasıl bakıldıysa o şekilde bakıyor farklı bir işlem yapılmıyor
ikiprensannesi53_ elif2424 😆 normal doğum yaptım 4 ay oldu bende kontrole gitmedim sanki randevu bulunuyor da gel diyorlar
Ela3424 elif2424 Alttan bakılmıyor rahim eski haline sönmüş ü ona bakılıyor sonra 1,5 ay sonra tekrar gideceksiniz bende 1,5 ay geçti biraz gideceğim ama bebemden vakit bulamadım daha
Asel5Lina elif2424 medical parkta sezeryan doğum yaptım alttan muayne etti daha sonra sorduğumda rahim kendini toparlamış simir testi için örnek aldım dedi daha sonra 1 hafta snra aradılar temiz çıktığını söylediler
mutl Bende 2 buçuk ay oldu nerdeyse kontrole gitmedim hem fırsat olmadı hemde randevu bulamadım bişey çıkmaz umarım