esratan Kızım 6 aylık ve soğuk algınlığı oldu ve burun tıkanıklığı var serum fizyolojik veriyorum fakat hemen tekrar tıkanıyor yaptiginiz alternatif yöntem varmı
Muhammedinannesi_ esratan Cold mix diye bir damla var. Kokusu aynı vikise benziyor. Yastığına ve ya sağ sol taraflarına damlatıyorum oğlum aşırı rahatlıyor. Ya da vikisi sıcak su ile bir kaba koyun ve odada bekletin içeri de ki o vikis kokusu bebeğinize çok iyi gelecektir. Aynı zamanda lavanta yağı da aynı şekilde rahatlatıyor. Tabi bunlar serum fizyolojik uyguladıktan sonra daha iyi olur inşallah
beyazpapatyamom Serum fizyolojik sıktıktan sonra sağa ve sola yatırıp burun aspiratörü ile çekebilirsiniz Bu yöntemi de tavsiye ederim biz bu şekilde açtık çok rahatladı bebeğim
esratan Muhammedinannesi_ cold mix denedim ama geniz akintili bı tikaniklik olduğu için balgamdan dolayı açmıyor muhtemelen şuan buhar calistiyorum içinde serum fizyolojik var lavanta yağı da damlatayim o halde bitfd öyle deneyim tıkanık burunla zaten zor dalıyor tekrar serum sıkarak uyandırmaktan korkuyorum açıkçası dün bütün gece ayaktaydik oyuzden alternatif bir yol arıyorum o uyurken onu rahatlaticsk