selin189_ İyi akşamlar kızlar bebeğim 7 aylık cuma günü sünnet olacak Allah’ın izniyle ama çok korkuyorum ya bişey olursa sünnetten snra cani fln acirmi ya zor iyilesirse die acaba korktuğum kadar var mi ya nolur içimi rahatlatin
Asym33 selin189_ Biz 2,5 aylıkken olduk hiç huzursuz olmadı bizimki carpol bile kullanmamıştım çok güzel atlattık ilk çişte çok ağlıyor diyorlar ama biz onuda yaşamadık sünnetten çıkar çıkmaz direk işedi belkide uyuşuk olduğu için ilk cisinide uyusukluga denk gelmiş oldu bizimki minik olduğu için çok fazlada hareket edilemiyrdu dönme vs o süreci kolay atlatmistik inşallah bebeğin kolayca atlativerir canım geçmiş olsun smdiden
AlinaEmreHan1 selin189_ ilk gün çişini yaparken ağlar biraz, zaten ağrı kesici şurup yazıyor doktor onu verirsiniz bir şeyi kalmaz birkaç güne iyileşir daha küçükmüş
Bdjsksl selin189_ 4 aylık oğlumu cuma günü sünnet yaptırdık. Dolven şurup ve balaban krem verdi doktor 5 gün banyo yaptırma dedi. 1 numara büyük bez kullandım ve biraz bol bağladım yinede hatta bazen bezsiz bıraktım arada serbest dursun kurusun dikişleri demişti doktorumuz.Dikişler düşmeye başladı dün . Sadece ilk çişini yaparken iç çekiyordu. Tek sıkıntım biraz fazla hareketli benim oğlum bacaklarını aşırı hareket ettiriyo hiç durmuyo canını acıtır diye korktum ama bi sıkıntımız olmadı çok şükür 😊 inşallah sizde kolay atlatirsiniz bu süreci.
selin189_ Asym33 ne güzel ya siz aslında ne güzel erken yapmışsıniz insAllah benimkide bir sorun olmaz da hemen iyileşir
Hll95 15 gün önce yaptırdık bizde 16 aylık, bende endişe ediyordum narkoz verdiler onun etkisi geçene kadar biraz zor oldu uyumaması gerektiği için onun dışında yaramızda kupa kullandık iyileşmesi kolaylaştı dikişler de kendiliğinden düştü
selin189_ Parsannesi10 aksine bütün doktorlar ne kadar küçük o kadar iyileşme süreci kolaymış yani herkes 6 ay arası oneriuolar
Parsannesi10 selin189_ 😂 bu bilgiyi nerden aldınız ?2.5-4 yaş arasında sünnet yasaktır . Ezbere konuşmayalım . Yukarıda dediğimde geçerlidir
fatmakrks Bizde 2.5 aylıkken olduk. Sadece ilk gün zor olmuştu bizim için o da uykusuzluktandı. Beklediğimden daha kolay geçti.