canselkrtt ervaa38 zaten dış dünyaya alışmaya çalışıyor bebek çok küçük, çok şart mı düğün? Ben şahsen götürmedim kızımı. Hastalık dolu..
seboss35 ervaa38 çok yakın arkadaşımın düğünü vardı bebeğim 1.5 aylıkken ona dahi gitmedim Bizlerin bile kafası şişiyor o sesten bebek nasıl dayansın birde her yerde hastalık dolu bebeğiniz çok küçük 2 saat milletin düğününde eğlence olcak diye sonrasında haftalarca hastalık çekebilirsiniz bence bu riske hiç gerek yok Tabiki ablaniz abiniz kardesiniz vs ise onu bilemem Ben kendi fikrimi yazdım.
kubrakanca ervaa38 benim kızım 10 gün sonra 10 aylık olacak doğduğu günden beri gitmediğimiz düğün,nişan ve tatil kalmadı sadece kulaklarına kulaklık takmayı ihmal etmeyin onun dışında hiçbirşey olmuyor aksine benim kızım aşırı sosyal bir bebek oldu faydasını bile gördüm
Kumpr ervaa38 kimin düğünü olduğuna bağlı tabi ikizlerim 10 aylıkken kardeşimin düğünü oldu 1 saat zor durabildik hemen çıktık. Yüksek müzik sesini geçtim herkes kucağına almak istedi birden düğünün ilgi odağı biz olduk eşimle bakıştık kalkalım uyku saatleri dedik kaçtık😀 kardeşinizin kuzeninizin falan değilse gitmeyin çok küçük beneğiniz
minikayaklarr ervaa38 siz bilirsiniz ama benimde oğlum iki aylıkken kız kardeşim evlendi ben bebeğimi kınaya götürmedim hem ses hem kalabalık herkes öpmek isteyecek dokunmak isteyecek el kadar bebeğe yazık evde birisi baktı ben bir iki saat kınaya hızlıca gidip geldim hatta düğüne gitmedim yoldan dolayı bebeğim yorulur diye evde kaldım çok üzüldüm ama en önemlisi tabiki de çocuğum kardeşim de bunu hoş karşıladı
Ocakalti ervaa38 bence götürmeyin yazık çocuğa minicik bedenine çok ağır gelir ses, gürültü, kalabalık, havasız, nemli, ağır kokulu falan