Hazalkaann Anneler siz her mama verdiğinizde biberonu deterjanla yıkıyor musunuz yada çalkalıyor musunuz bebeğiniz ağladığında hızlı hızlı ağlamaması için
gocebebirbayan Hazalkaann mama verdikten sonra bebekler için olan biberon deterjanı ile yıkar koyarım diğer mama ya kadar kurur zaten
gmzshn Hazalkaann her mamadan sonra deterjanla yıkamıyorum normal çalkalayıp koyuyorum ama günde 1 kere kaynar su ile dolu kaba koyar dezenfekte ederim. Çok fazla steril yapmakta çocuğu hasta eder deterjan kalıntıları
Hazalkaann gmzshn bazen ağlıyor susturamıyorum hemen çalkalıyorum yapıyorum ama hep sıcak suda bekletirim yıkarım arada sıcak suda kaynatıyorum
Tgbycl01 Günde 2 3 kere biberon yikama deterjaniyla yikiyorum . Diger zamanlarda suyla . Aradada kaynatiyorum
Kumpr Hazalkaann içtiği gibi yıkasanız bekletmezseniz bir sonra ki mamaya kadar sıkıntı yaşamazsınız.
gocebebirbayan Hazalkaann gece 2 kere mama veriyorum 1 yaşında ama. 2 kere verdiğim için mamayı yedikten sonra çalkalayıp koyuyorum kurusun diye. Daha önce 5-6 defa yerken gece de bebekken 2 kereden sonra deterjan ile yıkardm gece 1 kere
Kumpr Hazalkaann bi suyla da çalkalayın yani en azından neyi zor oluyor anlamadım tek derdiniz bu olsun
Bebislerhakkinda Her defasinda azıcık deterjan yıkıyorum ve kaynar su döküyorum üstüne yada akşam toptan emzik vs ne varsa sterile poşetine koyup hop mikrodalgaya 2dk hepsi mis oluyr
Hazalkaann Kumpr yanlış anlıyorsunuz yazıda da belirttim yıkıyorum bebek deterjanıyla kaynatıyorum da gün içinde de yıkıyorum sadece gece bir iki defa suyla çalkalıyorum