nursenrs 1 aylık bebeğim akşam olunca ağlamaya başlıyor memeyi tutarken sürekli ağlıyor nurse harveys gaz damlası kullanıyoruz aynı durumu yaşayan varmı😔
melekayaz5 nursenrs aynı durumdayız gün içinde sesler çıkarıyor gaz dan gece 4 de başlıyoruz özellikle aynı damlayı dün aldım inşallah fayda eder diğerleri fayda etmedi
Ela3424 nursenrs Nurse harveys en fazla 15-20 günde etkisini gösteriyor bilginiz olsun ayaklarını bisiklet sürme hareketleriyle masaj yapın ve ayaklarını karnına çekin iyi geliyor gerçekten
aycadelibay Günümüzdeyiz sürekli gaz sancısı çekiyoruz, metsil verdiler hiçbir işe yaramadı, diğer damlalar da çocuktan çocuğa fark ediyor ne yapacağımızı bilmiyorum. Gaz sancısından uyuyamıyor sürekli zeytinyağı sürüyoruz ayaklarına göbeğine beline sıcak bez kapatıyoruz. Önerisi olan varsa lütfen söyleyebilir mi
dyguukrtc aycadelibay bebekelrdr laktoz intoleransı oluuoranne sütündeki laktozu sindiremiyo gaz sancı ve karın ağrısı çekiyorlar intertetten araştırın belirtilerini isterseniz mukuslu kaka yada yeşil köpüksü gibi kaka ve poposundan köpükler çıkıyo sürekli fışkırarak kusuyo uyuduktan sonra on dakka içinde çığlık atarak uyanıyolar sancı çektiğini anlıyorsun bacaklarını çeke çeke kıvranıp ağlıyo ben doktora bunları söylediğimde bu kolik bebek belirtisi dedi laktoz intoleransı olan bebek kilo almaz senin bebeğin gayet güzel kilo almış 6 ay sabret sayılı gün çabuk geçer dedi ben tepkili şekildi kaka tahlili yaptırmak istiyorum siz yazın ben sonucu görmek istiyorum dedim ve sonuç pozitif çıktı gaita değerine bakıyolar tahlil yaptırmanıza bile gerek yok bnce kolik bebek diye bişey yok bebeklerin sindirim sistemleri gelişmediği için anne sütündeki laktozu sindiremiyo ve sancılanıyo gazlanıyo damlayı alıp deneyin İnternette daha uygun ben İnternetten alıyorum 4 aylık bebeğim hala kullanıyorum osicol laktaz enziimi diye geçiyor kullandıgm ilk gün bebeğimim ağlamaları kesildi uyudu bütün gün
1pekmom_ Nurse harvesy birlikte biogaia öneririm ama saatine sattine kullanmak çok önemli, ayrıca hemen etki etmiyor damlalar 10günü bulabilir. Emziriyorsanız kimyon çayı içebilirsiniz, bacaklarına bisiklet hareketi yaptırabilirsiniz
dyguukrtc Egemmm06 6 aylık olduk bıraktık artık kullanmıyoruz ama ilk başlarda her emzirmede 4 5 damla verdim sonrasında zamanla büyükce bir emzirmede verdim bir emzirmede vermedim mesela öyle öyle bıraktık 6 aylık olduk