morsevenanne9 Bebeğimin emzirme saati gelince uyandiramiyorum şuan emzirmem lazım birsuru şey denedim uyanmıyor 🤦♀️🤦♀️
aynenncnmmm morsevenanne9 topuk altına pat pat vurun parmak ucunuzla anlatamadım ama videoları vardır YouTubeda falan. Birde doğumda doktorlar sırtını çevirip sıvazlıyor ya nazikçe ama hızlı o şekilde sıvazlayarak uyandırmayı deneyebilirsiniz
morsevenanne9 semaa94 27 gunluguz normalde altını felan açınca uyanır nemli bir bez degdirince yüzüne boynuna uyanırdı bugün herseyi denedim açmadı gözlerini çok zor uyandı
morsevenanne9 minibebe12 sizinde gaz sorununuz felan başladımı bizim önceden kendi kendine çok kolay çıkarıyordu şimdi zorlanıyor gaz çıkartırken baya zor oluyor
minibebe12 morsevenanne9 bizim ilk günlerden beri gaz sorunumuz var çıkıyor aslımda gazı altına da yapıyor ama sürekli bi gaz sancısı çekiyor kendini sıkıyor beyaz tenli de bi bebek kıpkırmızı oluyor doktor damla falan verdi ama hala da aynı
morsevenanne9 aynenncnmmm deniyorum hepsini tık yok bizimkisinde bazen baya derin uyuyor hiç uyanmaya niyeti olmuyor
aynenncnmmm morsevenanne9 sarılık riski vs bu zamanlarda oluyormu bilmiyorum ama 😁 uykuluyken emiyorsa o şekilde emzirebilirsiniiz tabi deneyimli olanlar daha detaylı bilgi verir 😊
morsevenanne9 aynenncnmmm 9 gibi emzirdim iki saatte bir emzir dedi doktorumuz 11 de uyanması lazım bakalım birde gaz problemimiz başladı zor çıkartıyoruz gazini 🤷♀️🤷♀️
morsevenanne9 minibebe12 benimde bazen uykuya dalıyor uyuyorken ıkiniyor baya zorluyor sonra en son iyice zorda olsa çıkıyor