stillwasser 19 aylik oglum mesela 2 eline diyelim lego parcasi onlari alir saatlerce elinden bırakmaz onlarla gezer yada ne bileyim herhangi başka bir nesne elinden bırakmaz neden olur bu aklıma takıyorum lütfen yardımcı olun bana
Semihinannesi stillwasser bizimkininde huyu öyle arabayla uyur arabayla kalkar sevdiği arabalar veya yeni alınan bir oyuncagi birakmaz hep elinde gezdirir
343458 stillwasser bence kafanıza takmayın benim oğlum 23 aylık arabalara oldukça düşkün ve meraklıdır elinde sürekli arabasıyla gezer ya da oyuncak tamır aletı var onla gezer bırakmaz ole
stillwasser 343458 yani bide ismine ilk çağırmada bakmiyo onu kafama takıyorum ama anne baba mama dede isimlerimizi falan soyluyo anne baba nerde deyince bakiyo
343458 stillwasser arada bende çağırdığımda bakmıyor bazen kaç kez tekrarladığımı bılıyorum genelde bakıyor bir şeye ne odaklanınca tekrarlıyorum ama onemlı olan çocuğunuzun genelde nasıl olduğu bence .
stillwasser 343458 genelde iyi bence ama iste bu donem bizi cok korkuttu herseyde bisey arıyoruz maleseff ALLAH hepsine saglik versin
343458 stillwasser evet sızı çok uyu anlayabılıyorum emin olun bende öyleyim ama bazen de diyorum bunlar robot değil her şeyi anında yapacak da değiller diye