Tngabd Kızlar şimdi 2 aylık bir bebeğin kilosu 3 aylıkken tartıldığı sonuç mu yani 2 ay 29 günlükken tartılan sonuç mu herkes başka bir şey diyor biri tam 2 aylıkken tartıldığı sonuç diyor o bir aylık kilosu olmuyor mu kafam karıştı😅
Mervetnl Tngabd 2 aylık kilo 60 ginlük bebeğin kilosu 3 aylık kilo 90 günlük neden kafanız karıştı ki
Evaninanasi Tngabd 2 aylıkken tartıldığı sonuç neden 1 aylık kilosu olsun ki? 30 günlükken tartıldığı sonuç 1 aylık, 60 günlükken tartıldığı sonuç 2 aylık, 90 günlükken tartıldığı sonuç 3 aylık kilosu oluyor.
Umutveannesi Tngabd biri tam 2 aylıkken tartıldığı sonuç diyor o bir aylık kilosu olmuyor mu Yok artık ne alaka. Bebek 30 günlük olunca çıkan kilo 1 aylık kilosudur. 60 günlük tartılınca çıkan kilo 2 aylık kilosudur. 60 günlük bebek nasıl bir aylık kilosu olsun. Hiç mi matematik öğrenmemişler şaşırıyorum gerçekten
Tngabd Mervetnl bende öyle dedim arkadaşın kızı 3.300 gibi doğmuş 2. Ay aşısı vurulmaya gittiğinde 5 kilo filanmış bebeğim 2 kilo aldı bir ayda dedi diğeri hayır 1 kilo almış birinci ay kilosu nerde dedi öyle bi konuştular ki beynim yandı doğru bildiğimi de unuttum