sema_068 Alerjik bebeği olan anneler diyet öncesinde ya da mama kullanmadan bebeklerinizin kakasında sanki böyle tohum gibi küçük küçük tanecikler var mıydı? Bebeklerin normal kakası mı bu şekilde yoksa bu alerjik bebeklerde mi olan bişey?
sema_068 Hiilyuss evet içinde küçük küçük tanecikler oluyor. Biz mama ile besleniyoruz. Minik minik susam büyüklüğünde falan işte tanecikler
Cekiyorum_Gulumse sema_068 tanecikli kaka evet o normal olan değil mi ? Alerjik kaka mukuslu olan diye biliyorum. Oglum sadece Anne sütü alıyor. Bazen tanecikleri bazen mukuslu yapıyor şuan 3 .5 aya yaklaştık sut diyetine başladım bir haftadir
Hiilyuss sema_068 mamayı bilmiyorum da anne sütü kakası demisti doktor. Mukuslu kaka yaptı bir kez demistim. Bir kezle hiçbisi olmaz dedi mesela kaka mukuslu ve devam ediyor sorun vardır dedi. Kanlı kaka bir kez eldi sorun yok devam ediyor mesela sıkıntı gibi düsün
Hiilyuss Cekiyorum_Gulumse bilmiyorum ki bazen zorlanmadan dolayo kılcal damarlar çatlayaniliyormus ama
merveayse Pütürlü tanecikli kaka bebeğin iyi beslendiğini gösterir diye biliyorum ben bizimkide oyle ama alerjik değil hem mama hem anne sütü alıyor bebegim