Eaylmz Kızlar yedi buçuk aylık kızım aylardır uyurken kafasını geriye atıp göğsünü şişirip kafası geride uykuya dalıyor uyuyunca normale dönüyor aynı şeyi yaşayan var mı çok tedirginim?
Ugrnidgok Eaylmz evet ben yasıyorum aylardır caresı ney bilemiyorum yarın bunun için doktora gıdıcem. Acaba bununla ilgili post atan var mı diye baktım sız yazmıssınoz ama cevap alamamıssınj
mandalina_kokulum Eaylmz Reflü diye biliyorum bir doktorun sayfasında öyle görmüştüm ama yine görünün isterseniz doktora
Eaylmz Ugrnidgok instagram soru cevaplarda geniz eti sorunu diye okudum ama geçen gün biz kontrole gittiğimizde doktor bey normal bu onun uyuma şekli dedi ama içim rahat ermiyor açıkçası
Mervolokk Eaylmz doktora gitmeniz gerek tedavi yolunu kendisi söyler zaten reflü sıkıntılı tedavi edilmesi gerek midesi yanıyordur kuzunun.. biraz yüksek yatırın ve yedirdikten sonra bütün gazı cıksın rahat etsin ama mutlaka en kısa sürede doktora gidin…
Yasse1208 Bebeğim de 6 aylık aynı sekilde uyuyor 🤷🏻♀️ doktora sorarsanız buraya yazar mısınız internette bi doktor reflü olabilir yazmıştı bu duruma bizim muayenemize daha zaman var gittiğimde ben de soracağım bilgi veririm size
Ugrnidgok Eaylmz gittim ve reflü dedi. Korkulacak bı durum yok umarım geçer dedi ve reflü maması kullanıyoruz ve surupları