Minaa66 mom_of_two dun evlilik yil dönümümzdu kendim yapmak istedim bu yil daha ozenli olsun diye bussuru sey varr onlari yicez bugunde🤭
seboss35 mom_of_two fırında soslu tavuk pirzola ve patates Yeşil mercimekli bulgur pilavı Tarhana yada un çorbası ona karar vermedim
Liliales mom_of_two biraz hafif yemek istiyorum eşim de ben de hamilelikten sonra çok kilo aldık eşim benden çok aldı 😂 fırında sebze bir de çorba yaparım yanında da yoğurt. Oğluma da sebze çorbası yapıcam tavuk suyuyla 😊
bebitonunannesi_ Liliales bizde iskelet gibiyiz her gören niye bu kadar zayifsiniz diyor bu aralar gerçekten çok takıyorum, nasıl kilo alabiliriz🙁😑
Ayse12345678 Fırında sebzeli tavuk pilav ayran salata yapmaya üşendim boynumun kökü ağrıyor neye yetişeceğimi şaşırdım sanırsın 3 çocuklu ev hanımıyım
Liliales bebitonunannesi_ bilmem ki sağlıklı ama yüksek kalorili şeyler yiyebilirsiniz belki kuruyemiş filan
denizanasu Porchetta Ve Beyaz Şaraplı Sangria , Karides Scampi , Yanınada Beurre Blanc Sos…. Demek isterdim fakat bugün menüde makarna var jsjsjsjh
BuzluLatte mom_of_two tarhana çorbası, et sote, bulgur pilavı, mor lahana turşusu. Hepsi dünden kalma 😇
Bebee mom_of_two mercimek çorbası Kızartma yapıcam (kabak-biber-patlıcan patates) Çigköfte Ayran yeter
BalkizimBaloglum2 mom_of_two dünden tavuk suyu corba var, yanina kara lahan sarmasi yaptim bide biber kızartıcam domates soslu
Eski9 BalkizimBaloglum2 ahahha aynı yemeklerimiz var nerdeyse sizde lahana sarma bende biber dolma gerisi aynı 😁😁