busraalanya Elinizden çıkartmak istediğiniz anakucagı kangurusu olan var mı satın alacağım ama 1 buçuk civarı iyi olanlar. Belki o tarzda uygun satan olabilir diye sorayım dedim 😊
Anneolmusbirkadin Anneolmusbirkadin bu üründen var elimde bebeğim 2 aylıkken almıştım yenidoğana uygun oldugu için. Ama bebeğim çok hızlı kilo aldı. Sadeceee 1 kez bime gidip geldim bir daha kullanmaya tövbe ettim. Öylece duruyor. Almak istersen anlaşırız fiyatta
snoopy busraalanya Bende sadece denemek için kullandım bebeğim çpk sevmedi 12 kg kadar taşıyor bel destekli kullanımı rahat ![]
benimoglumukurtarinesraa Fisher price titresimli ana kucağı var.temiz kullandık 500 TL sizin için uygun mu
snoopy benimoglumukurtarinesraa uygulamada sol üstte üç çizgi var çıkan menüde resim yükle var oraya resim yükleyin aşağıda kopyala seçeneği kopyalayın daha sonra konuşma satırına yapıştırın 😊
askoglusum Meraba dolaptan @busraaa826 bakabilirsiniz hiç kullanılmadı oğlum sevmedi çok hareketli olduğu için çok uyguna bırakiyorum