Gokhangurbet58 Hayirli sabahlar. Anneler bnm oglum 3+16 gunluk dogdugundan beri hep bir uyku duzeni var ama 2 haftadir gece saat 1 de uyuyor sabah saat 8 ve 9 da kalkiyor. Normali ise 1 de yatip 6 da 7 de kalkmasiydi merak ettigim şu 8 9 saat bu cocuk hic acikmiyor mu sizin bebisleriniz de boyle mi yada gece kalkip emziriyor musunuz. Bu arada bn oglumu emziriyorum anne sütü aliyor.
Aysee Gokhangurbet58 çocuğunuzun gündüz uykuları nasıl acaba? Bizim de tam tersi bi Kaç gündür saat başı kalkmaya başladı düzen alt üst oldu. Acıkınca kalkardı ilk iki ay uyandırıp emzirin diyorlar. İki aydan sonra kendisi kalkar zaten
deletedmom4842 Gokhangurbet58 Oğlum 3 aylıkken akşam 7 de yatar sabah 6 en geç 7 de kalkardı tabii bu saat arasında en fazla 3 kere emmeye kalkardı sanırım biraz fazla aç kalıyor tabii acıkırsa uyanır gibi geliyor ama bana biraz fazla geldi.
Gokhangurbet58 [bilinmeyen] evet olabilir saat 9 esim kaldirdi beni emzireyim diye saate bi baktim şok oldum. Normalde uyurken hic emmez yanina uzandim oyle bi acikmis gibi acti ki agzini memeyi verince hizli hizli sanki cok acıkmısti oyle gorunce de cok uzuldum aceba cokmu acikmis yada ne bilim benmi ac biraktim 🙇
Gokhangurbet58 Musmutlu yok sonradan oldu genelde 1 de uyuyup 6 da kalkar ama iki haftadir 8 9 da kalkiyor
Gokhangurbet58 Aysee gunduz uykusu cok iyi sabah 6 da emip 8 de kalkar 8 de emiyor 11 de kalkiyor ondan sonra hic uyumuyor 2 ye kadar 2 de enziriyorum 4 te kalkiyor sonra tekrar 6 da uyur tam 8 de kalkar 8 den sonra da bagirir guler hqreket eder saat 10 kadar 10 yatar 11.30 da kalkar hic uyumaz 1 kadar 1 de uyur sabaha kadar simdi uyku saatini uzatmis sabahları 8 9 da kalkip emiyor 12ye kadar. Saat simdi 12 ve yeni kalkti ☺ biraz uzun oldu aciklamam 😁
Aysee Gokhangurbet58 maş ya ne güzel düzen kurmuşsunuz. Bebeğiniz mi kendi düzenini oluşturdu yoksa siz mi belirli saatlere ayarladınız onu
eymeninannesibusra Gokhangurbet58 çocuk daha napsin ne güzel uyuyo ışte yahu aciksa yıkar ortalığı sukret haline bence benimki gunduz hiç uyumaz gecede kaç kez uyanir
Gokhangurbet58 Aysee ben kendim yaptim dogdugundan beri hep bu duzene alistirdim. Bazen uykusu gelirdi uyutmazdim ugrasirdim tam saati gelsin uyusun diye. Cokta rahat oluyor boyle olunca
Aysee Gokhangurbet58 ay çok iyi olmuş ya. Ben de düzen oluşturmaya çalışıyorum da bakalım yapabilecek miyim. 3 aylık olduk geç kalmadım inş
Aysee Gokhangurbet58 bizim uykular çok kısa oluyor yarım sat 45 dk filan nasıl uzatabilir acaba. Siz 2 sate nasıl ayarladınız
Gokhangurbet58 Aysee ben cok ugrastim uyutmamaya calistim hep şaklabanlik yapiyordum sirf uyanik kalsin iyice uykusu gelsin diye bakiyordum ki artik dayanamayip uyuycak yanina uzanip. Emziriyordum belki sizde bi sekil de duzene sokarsiniz. Zaten bebisler buyudukce uyku saatleri uzuyormus insallah sizin de oyle olur.
Gokhangurbet58 deletedmom4842 demekki sütünüz onu cok tok tutuyor bende bugun saglik ocagindaki ebeyi arayip sordum. Cocugun demkki doyuyyor onu tok tutan seyler yiyiyorsun demekki ddi. İcin rahat olsun ddi