Biroglanannesi Günde 1 saat televizyon izletiyorum . Maşa ile koca ayıyı çok seviyor ancak hiç bir eğiticiliği yok . Baya kitleniyor ona ama izletmeyi düşünmüyorum artık . Eğitici çizgi filmler neler?
Ozlem2904 Biroglanannesi masa ve koca ayi yaramazliktan başka birsey öğretmez 😄😄 Pirilin matematiğe bir bak, geometrik şekiller, kayboldum bölümlerini çok seviyor oğlum sonları hep müzikli dans ediyoruz
susunbebekuyuyo Biroglanannesi 1 saat çok fazla değil mi? Pedagoğumuzun önerdği yaş x10 dakika 2 yaşındaysa atıyorum 20 dk maksimum ekran süresi olması gerekiyormuş twirlywoods izletebilirsiniz yavaş akışlı şeyler daha uygun olur baby tv mesela netflixte kelime partisi sayılar partisi falan vardı
Biroglanannesi Ozlem2904 Gerçekten öyle sadece yaramazlık üzerine bir çizgi film 😀 Teşekkür ederim öneri için 🙏🏻
Dondurmalikahve Biroglanannesi Eğitici demişsiniz hanımefendi önerilmiyorsa eğitici değildir saldırmanıza gerek yok. Anlatabildim mi? Ve eğitici istiyorsanız özellikle önerilmeyenleri dikkate almalısınız ki yanlış bir şeyler izlemesin
Biroglanannesi Dondurmalikahve Bende bahsettim zaten yazdığım yazıda hiç bir eğiticiliği yok izletmeyi düşünmüyorum artık diye
Ipek-kizin-annesi Biroglanannesi TRT çocuktaki bir çok çizgi film güzel yade var mesela orda bizim kiz seviyor
susunbebekuyuyo @“Ipek-kizin-annesi”#p28270244 ben bildiğimi aktarıyorum aaaaaa sen 1 saat izletiyormuşsun cıkcık diyerek çocuğunuz ekran bağımlısı olmuş püü diyerek parmak sallamıyorum farkındaysanız ayrıca kızım 4 yaşında bende yeni öğrendim bu bilgiyi keza bundan önce bende saatlerce tv twlefon karşısında tuttum bilmeden özellikle pedagogla büyütmüyoruz kreşimizde zaten deneyimli pedagoglar var sizde eğitimci olduğunuz için biliyorsunuzudur seminerler veriyorlar !? Bence siz üst perdelerden biraz gerçekçi yorumlar yapın madem eğitimcisiniz olması gerektiği gibi yorum yapın sizden öğrenelim aa diyelim burada bir EĞİTİMCİ arkadaş varmış eşide eğitimciymiş bundan bananeyse mesela ?! (Ama üslup sorunu varmış)ben çocuğuma 2 saat ekran gösteriyormuşum doğrusunu bana öğretti diyelim. Lüften post sahibine cevap verin bana değil muhattabım siz değilsiniz @Ipek-kizin-annesi