Glshn kizlar trendyol da yeni guncellemeler geliyorya kizlar ben trendyoldan yemek siparis vermistim adresime gelmeyen baska adreste bekleyip kurye getirmedi ve aramis beni benim anemin nosu kayitli oldugu icin onun teli ssesi kisikmis duymaidm ve ben adreeste diye kendi telimden takip edince asistana arardim soledim iptal etmisler kendi kendilerine ve paramin iade olicagini solediler bana baktim beklruum iade yatmadi oysaki 5 dk icinde donulmesi yani cvplanmasi gerekiuormus param yandi bie baska kisiden duydum ki kuryeler adreslere gitmeyio arayip bu sureyi bilmeyen benim gibi musterilerin yemekleri verilmeyio kuryelrr kendi aralairnda yiuormus ve etrafa yakinlaina dagitiyorlarmis bilginiz olsun diye soledim trendyolda baya degisiklik yapilmis kimsenin haberi yok bir seyde daha magdur edildim ama simdi hatirlayamiruum bende asistana solendim asistan degisikler oldu guncelemelerden sonra dedi bunalrdan bizim haberimiz yok dedim siz kendi kendinize birseyelr donduyorsunuz dedim benim guvendihim bir sayfaydi malesef guvenim sifir artik