Elifdemir1907 Kızlar ilk defa bu gün oyun haline getirdi resmen ne yapmam gerekiyor yapmaması için büyük de değil ki yapma diyim anlamıyor 😮💨 çok acıtıyor resmen damaklariyla sıkıştırıyor
Ahsen_seda00 Elifdemir1907 benim Elifdemir1907 benim 4aylık bebişte ne bulsa kemirme derdine geçti oda damakları şişiyor artık onların damak kaşıyıcı alın salya tükürüklerde arttıysa erken diş çıkartcam diyor olabilir benimkise öyle ne bulsa agzında geveleme dişini kaşıma derdinde 🤦♀️
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ay akşam banada yaptı kız 🤣emsin diye veriyorum emmiyor suratıma bakıyor birde 🤣
Elifdemir1907 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala çok acıtıyor ya öyle böyle değil damaklariyla sıkıştırıp yüzüme bakiyo can açısından ölüyorum çekiyorum vermiyorum öyle yapınca 😥
Elifdemir1907 Ahsen_seda00 2 aydan beri sürekli salyalari akıyor sürekli elleri ağızda 😥 her şeyi kemirmeye çalışıyor 😥
EmineMercan Daha bebeğim küçük ama dün instagramda bebek uzmanı diye birinin storysinde denk gelmişti . Önce diş kaşıyocılarla kaşıyıp sonra emzirin demişti
Elifdemir1907 EmineMercan mantıklı aslında 🥲 teşekkür ederim önerin için ❤️ denicem öyle yaptığı zaman