Zeyneeep Kızlarr bebeğim 2 aylık rota virüs zamanı yaklaşıyo çok kararsız kaldım tecrübeli annelrr napmalıyım sizce geçenlerde rota virüs aşısından bi bebeğin öldüğünü duydum biraz
Gizemmdenizz Zeyneeep ben biri yaptırdım ikincisinide bu ayda yaptırcam canım iyikide yaptırdım sonradan kesin pişman olurdum
Tezcannn Zeyneeep biz hem rota hem menenjit asilarini da yaptıracağız haftaya. Artik malesef ki nüfus çok karışık ve kökü kazınmış hastalıklar bile pörtlemiş durumda. Biz tedbir almis oluyoruz asilarla. Allah a emanet çocuklarımız.
Super_anne3434 Zeyneeep arkadasmn oglu oldu zehirli ishalden ck olum oluyor yptrmayanlar bin pisman oluyo
Hulya61 Zeyneeep ben iki dozunu da yaptırdım şükür bi durum olmadı. Ortalık hastalık pislik kaynıyor riske atmamak lazım. Ası konusu çok hassas bi konu ihmale gelmez
lionyez Gizemmdenizz ikincisi ne zaman yapılıyor? İlkin yaptırdım. 3 aylıkken 9 aylık mi 6 aylıkken mi yapılıyor ikincisi ?
Durulugunler Merhabalar ben hem menejit hemde rota virusun 2 dozunu yaptirdim 6m5 ayliyiz yaptirmakta cok fayda var diye dusunuyorum
babymilax Zeyneeep aşılı bebeklerin bile bu virüse yakalandığında çok ciddi sorunlar yaşayabildiğini okudum. 3.ayda ilk dozu yaptırdık bu hafta 2.dozu yaptırıyoruz. Her şey Allahtan tabi önemli olan tedbir almak diye düşünüyorum
Srfkce Zeyneeep Rota nimerix ve baxsero hepsini yaptırdım 9. Ayda bi daha var o zaman da yaptıracağım
Tedirginanne Zeyneeep merhabalar bizde ilk dozu 3. Ayda ikincisnide 5. Ayda dün yaptırdık. 280 tl. Ancak menenjiti bir yaşında tek doz yaptırmayı düşünüyorum.
Aselbera_07 Merhabalar,ilk cocuguma rota aşısı yapildi.ikiinci çocuğumda doktorumuz rota aşısını onermedigini, aşının deneme aşısı oldugunu söyledi. Çocuklarımızı kullandıklarını söyleyince sasirdik.suan bilmiyorum kararsız 2.5 aylık oğlum var