Tugbayildizz Kulağa saçma geliyor biliyorum ama ilk çocuğum tecrübe sıfır😂 kızım henüz 3,5 aylık ama malum fiyatlar artıyor oto koltuğunu almak istiyoruz. Beğendiğim model 0-18 kg. Ne vakte kadar kullanabilir? Yani çocuklar ortalama kaç yaşında 18 kiloya ulaşır?
gencmom_ Tugbayildizz kişiden kişiye değişir Benim kızım 1 yaşında 10 kilo olması gerekiyormuş şuan 7.200 Ordan hesaplasak 2 buçuk 3 yaş galiba ama çocugun gelişimi belli bi ay da yavaşlamış oluyor
atlasert Bebeğim 15 aylık 11.500 kg gayeye iyi şuan kilosu ortalamaya göre düşünürsen 2.5 yaşı geçer o kiloya gelmesi
Jfkskskdn Oğlum 2 yaş 9 aylık 14 kilo normalde toplu duran bir çocuk ama yorumlara bakarak şuan bende o zayıf mi kalmış diye düşünmeye başladım 🤔
Tugbayildizz Gamzosgamzos normal galiba diğer annelerin yazdıklarına göre bide het çocuk bir değil minyon olanı var benimki öyle mesela 😂
Gamzosgamzos Tugbayildizz aynen canım bazı çocuklar minyon oluyor canları sağolsun da minyon olsunlar 😊
Hellobello Tugbayildizz eğer ilgilenirseniz ben besafe oto koltuğunu satıyorum, bursadayım. Kızımın kilosu boyu önden gidiyor 20 aylık 16 kg ama baktım ki oto koltuğunda pek rahat değil 18-36 kg olanı aldım daha geniş diye. Yani ben 0-18 kg olanı 1 yıl falan kullanabildim
Tugbayildizz Hellobello bende be safe alacağım ama teşekkür ederim eşim bu konuda hassas ikinci el istemiyor
Birdunyabircennetannesi Tugbayildizz Bu değişken bir durum her çocuk bir değildir 2.5 yaşında 12 kilo mesela🤷