Humus Bebegim emmyor diye ugrasiyorum gogus kalkaniyla weriyordum gogus ucum yok diye. Onuda emzik gibi kullaniyor beni cekmiyor. Goguslerim sisti. Sagiyorum. Beni almiyor. Acaba emme refleksimi gitti die anneme werdim emzirsin die. Aldi onu emiyor. Bnmkiker sistigi icin agzina alamiyor. Bir tanesinin uci yok. Cok bunaldm neler yapabilirim😭😭
Gudigudi Humus meme ucu cikarici diye bir sey var ben kullanmadim ama belki faydasi dokunabilir bi dene istersen
Gonul_celen Humus Humus canım aynı şeyi yaşadım 10 günlüğüz 3 gün mastit oldum ztn zar zor emen bebek tutamadı gögsümü cübkü taş gibiydi esneyecek yeri yoktu sarılık başlangıcı da olunca hiç göğsümle yormayayım sağıp verim dedim bu sefer beni cok nadir alıyor onu da kavga dövüş resmen ağzına alıyor 2 cekiyor ağlıyor biberon istiyor tabi göğüslerimi sağa sağa yumuşattım cok sık sağma işlemi yapman lazım en iyi öyle yumuşuyor suan normale döndük bi de beni emerse BM’den mutlusu yok🤗 bnm de sağ uç yok sol uç var solu işte keyfi yeterse alıyor
Momofaboy Humus ön sütü bi 3-5 dk sağıp hemen emzirmeyi deneyin. Ön süt çok olunca baş edemeyip emmiyorlar.
Zehradeniz Humus bende yasadım bu durumu ates yaptı sişti ucu kabuk bağladı son care kabugu kopardım 1saatte bir banyoya girip sütü bosalttım sagdım 3 saatin sonunda bosaldı göğsüm sonra makina ile ucunu cıkarıp emzirmeye calıstım yarım saatın sonunda aldı
Rumeysakarakus Sağma makinası sağarken ucu çıkarıyorya çıktığında hemen bebeği memeye yapıştır kuzum ben oglum yoğun bakımda kaldı orada jortumla besliyorlar diye emmesi zayıftı öyle yaptım
Humus Rumeysakarakus oyle yapiyorum sagdiktan snra weriyorum ama goguslerim sisti mastit olmusum tas gibi gogsum ondan ucu zaten yoktu simdi hic almiyor 😓😔 aglayana kadar ugrasiyorum yok yok
Humus Gonul_celen benimde sizinle ayni ne yapcagimi bilemiyorum 🤷🏻♀️ Deniyorum her yolu. Ama cok bunaldim tembel bebek 😭 cok zormus 😿😢
Humus Momofaboy yapiyorum biraz cekip birakiyor 🤷🏻♀️Kucuk oldgu icin ama emzik werdim biberon werdim gogus ucu werdim. Artik unuttu heralde memeyi. Off ne yapayim 😢
Humus Zehradeniz sagiyorum sagiyorum hep sis. Hawlu utuleyip sagdim sagdim. Bebe yagiyla ovaladm hicbisekilde yumusamiyir. Yumusuyorda snra sut geliyor yine doluyor
Humus [bilinmeyen] ewet zaten sinirlerim bozuldu agladim. Zormus gercekten. Yumusasa alcakta sagiyorum yine sert oluyo onbes dakka sonra. Memeyi almamisnya snra nasil yaptiniz. Yani benm basima gelcek olanlar neler 😞
Humus Zehradeniz sicak hawlu isittim isittim koydum bi saat kadar sagdim sagdiklairmi dolaba koydum. Hala sisiyor. Cektigimin yerine yenisi geliyor 🤷🏻♀️ Ne zman gecicek bu durum die psikolojim bozuldu 🤦🏻♀️😭😰
tuuuucee Humus göğüs uçları var onu dene canım ben iki üç çeşit almştm ilk aldgmda tutamamştı büyük geliyodu ağzına farklı modellerini aldım zaten içi süt dolacağı için mecbur çekecek...benim kızım 5 aylık oldu daha yeni yeni bıraktı büyüdükçe güçleneceği için tutacaktır sen stres yapma sütün olsun yeter ki alışır gerisine bi şekilde sen rahat ol canım inanki geçiyo...ben emmiyo diye kaç gece ağladm doymadı diye mama verdim sütümü sürekli sağdım yenilesin diye
Humus tuuuucee gogus ucu aldm emiyo onla ama cok az. Onuda birakti sayilir. Sut fiskirirken ucundan emer gibi yapiyo snra birakiyo.gucu nefesi yetmiyo
Humus Ceydasinem onu denemedm ama cdeneyeyim. Ewde wardi siringa . cikariyorum biseylerle elimle pompayla geri gidiyor 🤷🏻♀️
AhseninAnnesi Humus o büyüyüp emdikçe süt azalıcak memede. Sağ sağ, at dolaba. Meme yumuşadıkça emzir, bıkmadan usanmadan emzir. İllaki alacaktır acıkınca. Emmiyo diye emzik biberon kullanma şu an, çünkü memeyi iyice unutur ve hiç almayabilir 😴
Ceydasinem Humus benimde yoktu ama bebegim emmemezlik yapmadi cok sukur ben sut sagmak icin denemistim bir baktim kocaman oldu ve oyle kaldi belki sizdede olur insaallah
tuuuucee Humus içindeki sütü alır zaten önceleri benim kızda öyleydi birikeni içiyordu sadece kendi çekmiyordu dedim bu tembelliğe alışacak emmeyecek ama zamanla alıştı