defneeemmmmmm 2 aylık bebeğim surkeli tikaniyir balgam varmış gibi surkeli doktora goturdum birseu yok dediler en son kulak burun boğaz goturdum kıkırdak tam gelişmemiş ondan tıkanıyor dedi başına böyle bir şey gelen var mi
SevimmMkuzey defneeemmmmmm merhabalar benim oğlum da aynı durumda sürekli hık hık şeklinde nefesi ortalama 8-9 aya kadar düzelir dedi doktor muhakkak burun temizliği yapın ihmal etmeyin çok çabuk tikaniyorlar 2 ay küvezde yattı şu an 2 ay 15 günlüğüz yapılacak hoc bir şey yokmuş tedavi anlamında
Kizannesi19 SevimmMkuzey aynen bana da doktor dedi şuan 3 aylık kıkırdak yapisı tam gelişmediğinden 6 aya kadar gozlemle dedi günde 3,4 kere burnunu ac dedi
SevimmMkuzey defneeemmmmmm ilk doğduğu zaman ciğerleri gelişmemiş ve enfeksiyon vardı 14 gün antibiyotik tedavisi yapıldı 10. Gününde de laringomalazi teşhisi konuldu beslenmesi zayıftı karnında çekilme çoktu mide sondasi ile beslendi 1 ay sonra emzirnete de başladım şimdi durumu daha iyi şükür ama hırıltı devam ediyor
defneeemmmmmm Kizannesi19 evet ben hiç yalnız bırakmam mesela tıkanır çünkü hep gozum üstünde size laringomalizin teşhisi hangi doktor koydu
SevimmMkuzey Kizannesi19 bizim genel olarak sürekli hırıltı sesi var alıştım artık sesine beslenme durumu nasıl meme de çok yoruluyor mu artı olarak mama veriyor musunuz acaba bir de doğum kilosu ve şu an ki kilosu ne kadar
Kizannesi19 defneeemmmmmm ismi oylemiymiş doktorlar geliyo gidiyo sürekli bilmiyorum yeni gelmişti doktor
Kizannesi19 defneeemmmmmm o kadar tıkanmıyo ama bazen nefes almada zorlanıyo doktor da öyle dedi işte kıkırdak yapıları tam gelişmediğinden oluyo demişti ciğerlerinde bişey yok dedi 6 aydan sonra geçiyomuş
Kizannesi19 SevimmMkuzey ilk başta emerken de yapıyodu sonra düzeldi sadece emiyo mama vermiyorum 3275 doğdu hastaneden çıkarken 3112 ydi şuan 5700
SevimmMkuzey Kizannesi19 bizimkisi 2800 doğdu 2650 lere indi şu an 2.5 aylık 4150 gramdı 1 hafta önce