Htc1821 Selam kizlar 4 ayligiz ve cok damaklarımiz kaşınıyor , herseyi elimizi agizimiza goturuyoruz. Aldigim dis kaşıyıcıları hemen düşürüyor aglıyor , boyle olunca surekli yaninda durup vermem gerekiyor😑 baska neler verebilirim ki ?
Supurgesizcadi Htc1821 benimki de öyleydi şimdi beş aylık kendi tutuyor😊 o arada ağzına alabileceği çok sevdiği oyuncağı var zeze onu yiyordu benim ellerimi aliyodu ve kendi elleri, böyle geçirdik biz.dis jeli almistim doktorumuz bence verme zaten pek de faydaları olmuyor yine ağzına birşeyler almak istiyor dedi vermedim bende
Okyanusolmak Htc1821 sevdiği bi oyuncağını steril edip verin. Kolay tuttuğu. Zaten ne bulsalar sokuyorlar ağızlarına. Jel için hem erken hem de önerilmiyor. Bazen ağız mendilini ıslatıp parmağıma koyup kaşıyorum. Benimki kaşıyıcıları sevmedi
Mutlu_bebegimm Htc1821 evet deneyebilirsiniz mantıklı yere düşürmesinden iyidir. Ama emzik de deneyebilirsiniz gerci alır mi almaz mi bilemedim ama. Emzik vermiş olsaydiniz dis kasiyiciyi tutardı belki
Mutlu_bebegimm Htc1821 bende emzik vermek istemiyordum ama bi Ablam bana dedi ki emzik ver hem rahat edersin hemde dis çıkarma döneminde kaşıyıcı gibi kullanır dedi. Henüz dis çıkarma dönemimize var ama emzik kullanmak gerçekten rahat ettirtiyor hem bebeği hemde beni
Htc1821 Mutlu_bebegimm banada soylediler vermiyorum diyince ☺️ evet rahatlatici birsey anneyide bebegide. Tercihine kalmis 🤗
lionyez Bebeğim emzik almıyordu bende çok vermek istemiyordum ama damaklar kasininca verdim , aldı . Kaşıyıciyi da tutuyor.ama henüz 4 aylık tutmaya da bilir. Zeytinyağı karanfil yap istersen. Rahatlatıyor. Jel önermiyorlar doktorlar ama eczaneden bitkisel bir jel önerdiler onu kullanıyorum
lionyez birkucukatahan barnio diş jeli 24 TL , 30 ml . İçeriği karanfil yağı nane yağı okaliptüs yağı var
Htc1821 Supurgesizcadi kumas kitabi var onu veriyorum artik☺️ kolay tutuyor biaz buyuk dusuremiyorda. Yaninda durunca kasiyiciyi veriyorum sonra kendisi dusurunce sinirleniyor😂 bizde elleri yiyoruz
Supurgesizcadi Htc1821 o sinirlenme bizde de vardı görümcem ben tutarım dedi bes dk ya pes etti 😁😁sürekli düşürüp bı de kızıyordu sanki biz aldık ağzından😀😀😀 ebebekte üç al iki öde var kitaplarda ben de şimdi baktım eşime aldiracagim kumaş kitaplardan
Bebim_kent48 Htc1821 merhabalar biz de 5 aylığız 4 üncü ayda kehribar kolye taktık herkese tavsiye ederim çok memnunum Taktığımızdan beri salyalarımız baya azaldı ve faydası olduğunu düşünüyorum tabikide çıkartana kadar çekicez ama kaşıyıcılarla da destek yapıp çıkarkende diş jeli uygulayacağız. 😊Ama o eller illa ağıza gidiyor emzikle de kaşıyor bazen😊😃
Htc1821 Bebim_kent48 kehribar kolyeyi bir ara baktim ama oylece kaldi unuttum gitti ben arastirayim tesekkurler :)