hunggr Kızlar 2 5 tog uyku tulumu aldık ev 23 24 gece 22 derece oluyor nasıl giydircez endişe ediyorum birazda büyük aldım kışın tam giydiririm diye 9 12 lcw
1anne1bebegi hunggr ben şu an 2.5 tog giydiriyorum altına sıfır kol zıbın. Ama daha da soğuklar gelince muhtemelen altına uzun kol zıbına geçerim diye düşünüyorum inşallah ☺️☺️
UcuBulunamayanBant hunggr valla ben 2yas ogluma 4yas aldim kocaman oldu ama olsun gayet rahat giyiyor bilekleri lastikli olunc içine sadece zibinla giydiriyorum
Kadernur50 hunggr ben kolu bir zıbın ile giydiriyorum uyandiginda sicacik kalkiyo 1 gun dene sabah ensesine bak sicak ki soguk mu ama benim oglum 2 yasinda ayni ev derecesinde sicak kalkiyo
Babeshark Bende şuan little gusto kundak 1 var uzun kollu zıbın ve eşofmanla giydiriyorum 2.5 tog var birde ergopunch biraz büyük bekliyorum ama o derecelerde kısa kollu zıbınla uyutmayı düşünüyorum çünkü derece 24 gösteriyor ama ben bile yorganla yatıyorum
hunggr Babeshark deneyeceğim yarın gece bakalım ilk deneyim nasıl olcak üstünde eski tip pamuklu battaniye var şuan
Atlasbebek3535 hunggr 2.5 tog çok kalın gelir. Benimde evim öyle lcw bide içi elyaf çocuk kan ter içinde kalıyodu. Kidzee 1.5 tog aldım