Eselnef Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 2.5 ay oldu. Sağ göğsüm terbiye oldu gibi (uzun süre emzirmezsem doluyo yoksa yumuşadı) ama sol göğsüm tam terbiye olmadı sağa göre gece falan diğerine göre neden böyle olabilir daha mı sık emzirmeliyim sol taraftan?
Serrallem Eselnef benim bebeğim 7 aylık olacak daha 2 haftadır göğüs pedi kullanmıyorum aynı sizde ki gibi sağ göğüsüm çok şişiyordu biraz kendim sağıp öyle veriyordum bebeğime ama 2 haftadır tam manasıyla düzene girdi açıkcası bence çok erken
Eselnef edefneee yani ilk zamanlar gibi kontrolsüz süt üretilmemesi bebeğin ihtiyacıma göre süt olması,göğüslerin yavaş yavaş yunuşaması :)
Umisko Benimki 5 aylık olacak hala terbiye olmadı . Sık sık emziriyorum gece de 3-4 kere kalkar ama sabaha taş gibi iki göğsüm de . Hamileyken yüzüstü yatacağım günlerin hayalini kurardım hala kuruyorum . Nasip buymuş diyorum artık saldım gitti
Eselnef Umisko yaa o kadar sürüyo mu🙄 acaba sık emzirdiğimiz için ona mu alışıyo göğüsler süt üretimi için
Tursununannesi Eselnef o terbiye olmasımıymış. Bende acaba sütüm mü azaldı niye eskisi gibi sertleşmiyor diyorum :)
Umisko Eselnef sol göğsü almak istemiyor tazyik yüzünden , ağzını çekince bir süre de fışkırmaya devam ediyor , sağda da var ama idare ediyor o :(
Tursununannesi Eselnef 3 buçuk aylık bebeğim son haftalarda böyle. Yine bazen sertleşiyor ama eskisi gibi çok değil
Umisko Eselnef bende öyle düşünüyorum tekrar sağıma başladım en azından yoğurt yaparım ek gıdada diyorum