SevimliHayaletCasper Şunu kullandım iyi geldi dökülmeyi azalttı, kabarmayı önledi, yumuşacık yaptı dediğiniz bi şampuan var mı?
leylekargo SevimliHayaletCasper 3 yıldır clear kil terapisini kullanıyorum saç kremi olarakta pantenin saç kremini 3-4 sefer başka şampuan denedim saçlarımı kazık gibi yaptı bende duş jeli olarak kullandım kalan şampuanları clear elektriklemmeyi önlüyo güzel kokuyo bi de yumuşacık yapıyo
asrinhatasi SevimliHayaletCasper ben bioblas siyah sarımsak şampuanını kullanıyorum. Krem olarak da Elidor dökülme karşıtı olanını kullanıyorum bronz ambalajlı. Yine bioblasın Argan yağından 1 fıs alıp tüm elime yayıp saçıma sürüyorum 🌸
Tomris-Hatun SevimliHayaletCasper brn gayat memunum beni onledi saclarimda iprk gbi sac yapisina gore degisiyot olabilit
mustafam1207_ SevimliHayaletCasper morfose sütlü şampuanı kulaniyom güzel dökülme yapmıyor saç bakım kremi de aynı markanın mor renklisini kulaniyom kabarıklıği gideriyor dümdüz yapıyor keratinli tavsiye ederim
SevimliHayaletCasper mustafam1207_ onu birinden daha duydum kremini duydum şampuanı olduğunu bilmiyordum deniyim teşekkür ederim
Parsannesi10 SevimliHayaletCasper emziriyor musun ? En son kan değerlerine ne zaman baktırdın ? Beslenmen nasıl ?
SevimliHayaletCasper Parsannesi10 emzirmiyorum kan değerlerinde sıkıntı yok. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum abur cubur yemem pek