Blgsrra Kızlar ben bebeğime sağarak süt veriyorum ama sütüm çok sulu kalitesini artırabilmem için ne yapmam lazım bir öneride bulunur musunuz?
Mervecnr Blgsrra yediğin içtiğinin sütle alakası yok. Çaylar ıvır zıvırlar da hep pazarlama . https://instagram.com/bebek.uzmani?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== Takip etmeni tavsiye ederim. Kafanda olan herşeyi rahatlatan bi profil.
Cigerekacankedituyu Blgsrra bebeğinin suya ihtiyacı vardır, o yüzden suludur. Süt bebeğin ihtiyacına göre üretiliyor. Çok kasmanıza gerek yok o yüzden. Yağa ihtiyacı olursa daha yağlı üretilir, hasta olacak gibiyse antikoru daha fazla olur gibi…
bcrn Blgsrra protein ağırlıklı beslenme yapın. Bol tereyağlı yumurta yiyin kahvaltıda. Akşam yemeklerinde tavuk balık et sanına bol yeşillik salata
ipekvera Blgsrra ilk başlar su gibi gelir, sonra yağlı gelir, sonra süt su arası gibi gelir normali zaten öyle. Marketlerden aldığımız süt kadar beyaz olmaz.
benimoglumukurtarinesraa Blgsrra ön süt öyle akar sonra renk koyulaşır. Öyle değilse bile kafanıza takmayın..bebeğin kilosu gelişimi iyiyse bunları düşünmeyin bence yeme içmeyle de alakası yok evet bazı şeyler süt üretimini arttırıyor ama çoğunlukla yemek yiyemedigimiz zamanlar da oluyor ama süt gelmeye devam ediyor tamamen beyin odaklı bı sistem
benimoglumukurtarinesraa Blgsrra sütüm gayet güzel de kendi kendine sürekli. Ben bı doktora sormuştum sütun yaramamasi diye bişey var mı diye. Bebekte genetik bir sorun yoksa böyle bişey olamaz demişti
guncelanneler Blgsrra ben diyetisyenim abur cubur şekerli gıdalar basit karbonhidratlar yemeyin elinizden geldiği kadar bol sebzeli ve protein ağırlıklı ev yemeği yiyin zamanla kaliteli yoğun sütü göreceksiniz 🌸