fatmaclk629_ Merhaba kızlar hipp mama kilo aldırıyor mu aranizda kullanan varmı yada kilo aldıran başka tavsiye edeceğiniz mamamlar varmi
1anne1bebegi fatmaclk629_ canım mamaların yarayıp yaramadığını çocuğuna yedirerek anlarsın sadece. Benim çocuğuma örnek veriyorum sma yaradiysa belki seninkine yaramaz. O yüzden denemek gerek. Her bebekte farklıdır.
Yagmur_24 fatmaclk629_ mama kilomaldırmaz ki bünyeden bünyeye değişir mama ile ilgisi yok bu işin yarasın tabi hipp sma ne gerekirse inşallah
fatmaclk629_ 1anne1bebegi evet haklısın şuan hipp kullanıyoruz tadını beğendi yiyiyor ama kilo alırmi diye merak ediyordum
1anne1bebegi fatmaclk629_ aynen ama Bebelac ve Aptamil İsrail malı.. belki biliyorsunuz dur ama yinede diyim. Küçük yaştan çocuklarımıza zarar veremesinler
Alyaece1 Ben biraz mamaları araştırmıştım doğumdan önce içerik olarak diğerlerine istinaden en çok kilo aldıran bebelac gold ve sindirimininde iyi olduğunu okumuştum ama her bebeğe göre değişir tabi sizde araştırabilirsiniz
Damlanurrr fatmaclk629_ ben ilk günden beri hipp aldım kullandım şükürler olsun hep öndeydi kilo alımı gelişimi ama bunu bilerek almamıştım en iyi bu mama dediler içeriğine bakıp aldım ben
EsrraZ Bizde sütüm kesildiği için bir kaç aydır hipp organik combiotic kullanıyoruz şuan gayet iyi gidiyoruz bence yarıyor ama denemek lazım her bebek aynı etkiyi vermez