Talhamm46 Rahim ağzında olmasın canım o. Benimde var rahim ağzı yarası diyorlar ama aslında o bi yara değil rahim içi dokunun rahim ağzının dışına çıkması durumudur yani bu bir hastalık değil çok araştırdım ben bu konuyu yurt dışı kaynaklardan da yurtdışında doğdum büyüdüm ben. Benimde ilişkiden sonra iki sefer lekelenmem oldu pembemsi doktor fitil verdi şuan yok lekelenmem. Öncelikle evet smear testi temiz çıkıyorsa hiç bir sorun yok. Yakılması konusu ise YALNIZCA şikayetin varsa gereklidir şikayetten kastım da ara kanama, ilişkiden sonra kanama gibi. Eğer şikayetin yoksa o “yara” nın da bir önemi yok. Bi arkadaşım var yaktırdı ve birdaha oluştu hormonlardan kaynaklı olarak oluşurmuş en çok zaten. Boşu boşuna orayla oynatma derim bir şikayetin yoksa çünkü sana bir zararı yok ve doktorum 70% bütün kadınlarda var sadece bilmiyorlar dedi. Ki bazı doktorlar önemsiz olduğu için bunun lafını bile etmiyor görse bile. Yakma muhabbeti Almanya’da mesela hiç yok (orda doğdum büyüdüm) bu sadece bizim ülkemizde bu kadar yaygın. Ben para için olduğunu düşünüyorum. Görümcem de de var devlet hastanesine gitmiş onun doktoru da söylemiş ama arkasından da şikayetin yoksa önemsiz demiş yani. Şahsi fikrim; yaktırmayın.