_banuu0 Kızlar bebeğim 3 aylık bugün ki kontrolünde hiç kilo almamış sizce sütüm mü yetmiyor sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi normal bir durum mu?
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Benim başıma geldi 4ay kontrolünde Sürekli emziriyorum fazlasını kusuyor. Çişli bez sayısı gayet iyi. Hatta 100gr vermiiş🤷🏼♀️
_banuu0 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala peki daha sonra naptınız mama takviyesi falan mı süt artirmak için bi şey yaptınız mı
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala _banuu0 hiçbir şey yapmadım canım ben sütümün yettiğine eminim, Doktora da götürdüm mamaya başlayın demedi idrarıbda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi
elisam4041 Benim bebeğim de kusuyor biz fazlasini çıkarıyor dıorduk doktor reflü Olabılır dedi şaşırdık bızde sureklı kusuyordu her emedem sonra sımdı mamaya başladık reflü maması
anneoldumben48 Kilosu için ne dedi doktorunuz. Normal değerde sanki kilosu. İlk 2 ay güzel almış demekki
elisam4041 Banu hanım sızın bence Maslh güzel kılosu bızım 4 aylık olduk daha gıtmedık ama 3 aylıkken bızım 3 buçuk kiloydu bıze az dedıler gorumcemın bebegıde 5 800 du güzel dedi doktor
-elizsmom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala enfeksiyon kilo alımını engelliyor mu acaba bizde idrar yolu enfeksiyonu olduk ve bebeğim 1 ay boyunca sadece 100 gram aldı
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala -elizsmom Bilmem olabilir zaten bebeğim okadar çok emiyor ki fazlasını kusuyor yani