Nergisssss Bendeki menü Kanat fırın Erişte pilavı Acili meze(zengin adi) Bebişe de yemezse mantı var somates soslu
uykusuzanne__ Nergisssss Afiyet olsun harika menü Bende Sucuklu patates yemeği Pirinç pilavı Salata 🥗
1pekmom_ Nergisssss koca işe gidiyor gececi, bende çocuk neyi yememe izin verirse onu yicem 😂 uyuduğunda ne yersem artık 😂
Rabia_annesi Nergisssss Hiç bişey yapasım yok salonu temziledim temizlik yaptım yoruldum menemen fln yaparım
Emir_mom Nergisssss Bugün eşim kursta dünden yemeğim var kuru fasülye ve pirinç pilavı onu yeriz heralde oğluşumla😊
limonkolonyasi Nergisssss izinde olduğumuz için yemek yapmıyorum 😀 kayinvalidemin menüsü mercimek çorbası taze fasulye yaprak sarması salata
Fatmannny Nergisssss tavuklu Ali nazik salata kızıma da somon yapıcam çorba yapsam mı bilmiyorum 🤷🏼♀️
kayraninannesiiii Nergisssss bu sabah yaptığım tavuklu mantı oğlumla bana Eşime de kuru fasulye, pirinç pilavı Ve salata içecek 🌸
Omeraslan Nergisssss Kayseri yaglamasi Bol salata 😃( çok yeşillik almışım kötü olmasın) İçecek olur yanında
BuzluKahve Nergisssss Dünden kalan pilav nohut vardı. Ayak üstü pilav üstü nohut yedik şimdi. Akşama yemek yapmam artık😅 lahmacun söyleriz geç vakit.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Eşimle kelle paça içmeye karar verdik. Bu aralar pek yemek yapamıyorum yaparsam da hazır çorba makarna mantı