Beyza123kaya 7 aylik bebegim asla yemek yemiyor zorla yediriyorum ama zorlamakta istemiyorum ne tavsiye edersiniz
Elifmihre Beyza123kaya benimde 9 aylık ilk başladığım da yıyordu şuan kızılca kıyamet kopuyor önüne koyuyorum eline verıyorum 1 2 kaşık anca öyle
Beyza123kaya uykusuzanne__ kendi eline de veriyorum ama ağzını açmıyor asla zorla ancak 1 2 çay kaşığı kadar yiyor
uykusuzanne__ Beyza123kaya benim oğlumda öyleydi zorla yerdi asla ağzını açmazdı tükürürdü sonra doktora götürdüm doktor dedi şey Mama falan vermeyin acıkınca önüne koyun o yer gerçekten öyle oldu mama vermedim ek gıdayı verdim yedi
uykusuzanne__ Beyza123kaya suyu bol bol verin ek gıda zamanında bebekler kabızlık çok yaşıyor o yüzden istedi kadar içsin su
Elifmihre uykusuzanne__ denicem canım şuan uyuyor ve mama yiyerek uyudu sabah kahvaltısından beri yeni yedi aslında
uykusuzanne__ Elifmihre mama saatinde mama vermeyin mesela mamayı 3. Saat de bir veriyorsanız o mamayı vermeyin ek gıda verin acıktı için onu yer
Elifmihre uykusuzanne__ denedim bi seferlik oldu ama şkincisi koptu kıyamet be verse yesin o mamada içilecek