Beyninizikullanmakucretsizdir BuzluLatte geçen sene çok zarif bir sonsuzluk simgesi olan kolye aldı bu sene araba aldık. Kredi ödüyoruz masraflar çok o yüzden bijuteri ürünüyle idare edecem 🙈
Seydameva Beyninizikullanmakucretsizdir hahaha benim kocamda altıncı alsa pandoraya para vermem diyo ama istersen altınını alırım diyo dedim sağol 😂
BuzluLatte Beyninizikullanmakucretsizdir hayırlı olsun 🌸 araba baslı başına bir masraf zaten. Gönüller bir olsun 💕
Seydameva Beyninizikullanmakucretsizdir he pardon 🙈 güle güle kullanın benim annemler almazlar sanmıyorum altın hediye 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir BuzluLatte teşekkür ederim 🌺 aynen öyle bir gül alması bile yeterli benim için her zaman hediye alsın diye bir beklentim olmadı 😌
Kocamdaaakocammm BuzluLatte Ay harika bayılıyorum bunlara ama yok malesf bende 🥲 en kısa zamanda almayı düşünüyorum 🫶 ceyrekli bilekliğim var ama
Beyninizikullanmakucretsizdir Kocamdaaakocammm üstteki çelik olan yani (sateee 😁) kardeşimin hediyesi, diğeri has altını olan çeyrekli bileklik 🤣 ay umarım linçlenmem 🥹