Aslananne1 abimle tartisirdik o pokemon izleyecem derdi ben şirinler
Ee tartışabiliyorsanız büyükmüşsünüz demek ki🤷♀️ 1 yaşındaki çocukla mı kıyaslıyorsunuz durumunuzu. Tv çok ama çok zararlı kabul etsenizde etmesenizde bu böyle. Şimdi mi çıktı falan gibi saçma argümanlardan vazgeçin. Daha öncede zararlıydı şimdi de zararlı. 4 yıllık üni okumakla ne alakası var durumun allah aşkına tv salak mı yapıyor diyor doktorlar? Zararlarıyla ilgili açıp iki cümle okumuyorsunuz tutturmuşsunuz otizm, tv otizm yapmaz sadece otizm benzeri bulgular verir ve otizmle karıştırılır. Tv gelişim geriliği, dikkat eksikliği, konuşmada gerilik, hiperaktivite, agresiflik hırçınlık, uyku bozuklukları daha bir sürü şey yapar. Neden ısrarla inkar ediyorsunuz ben bunu anlamıyorum. Psikiyatristlerin kapısını aşındıran onca uyaran eksikliği tanısı almış çocuk ne o zaman? Burda hiç denk gelmediniz mi tv izletip köpek gibi pişman olan annelerin postlarına? herkes bu kadar korkuyorsa bir nedeni vardır uzmanlar boşa konuşmuyor. Şimdi sokak kültürü yok, komşuluk kalmamış her aile kendi dört duvarı arasında çocuklar uyaran almıyor dışardan, annenin ilgilenmesi bi yere kadar ya çalışıyor ya da evde yetemiyor çocuğa şimdiki ekranlarda ultra hd 4k bilmem ne, geçiş hızları, renkleri çok yüksek kalite, bunlarda var işin içinde. Bu kadar zor değil anlamak. Çocukların elinde telefon tablet bizim zamanımızda var mıydı bunlar artık ekranla arasında bir karış mesafe bile yok çocukların, burunlarının diplerine sokuyorlar ekranı nasıl zararlı olmasın.