eez Hanımlar e bebekte bulunan bebek tarhanasını kullanan var mı? Yeni aldım ilk kez denedim arkasında ki tarife göre yaptım 2 yemek kaşığına 1 buçuk bardak su ile yaptım kızımın içi kalktı resmen çocuk titredi 😂 tadına baktım çok kötü olmuştu siz nasıl yapıyorsunuz veya kullanan var mı
organikinsan eez valla Allah affetsin ama böyle ıyk bir tat olamaz. İlk kez satın aldım ama parama yazık oldu ne ben ne bebeğim hiç sevmedi. Kısa bir süre hayatı sorguladım. Hemen imha ettim. Yok anam babam bildiğimden şaşmam ben 😄
tultanhanim eez bir kez aldım nasıl yaparsam yapayım kızım asla sevmedi benimde hoşuma gitmedi çorba olarak değilde kahvaltıda tarhanalı yumurta yapıp zorla bitirdim dahada almam
Aslananne1 eez ben aktardan alıyorum tanıdığımız bi aktar var ordan aldım oğluma toz tarhana hem tatlı tarhana aldım hem sebzeli tadi çok güzel oğluma yapınca eşimde kesin bir tabak içer 😄😄
anneyimanne00 eez ben tereyağıyla kavurup suyunu ekledikten sonra biraz nane ve çoooookkk az tuz atıyorum. ya da et suyu tavuk suyu ekliyorum biraz. bebek tarhanası ne bekliyoruz ki😅
FundaaK Ben 1 bardak yoğurtla yapıyorum oğlum çok severek içiyor Tarif bi bardak yoğurt, 2 yk tarhana, sarımsak, şehriye aldığı kadar su
eez organikinsan ya aslında içinde hiç bişey yok. Kırmızı biber ve yoğurt sanırım öyle hatırlıyorum dedim keşke yazın buzluğa bol bol kırmızı biber atsaymışım , yoğurtla beraber taze tarhana yapmış olurdum 😂
Irmakmelegim organikinsan valla ebebek in tarhanasi kızım hoc sevmedi çok kötü bozuk bir tadı var 6 aylıktan beri kendi teyzem tarhana yapıyor tam buğday unundan özel o veriyor kızım bayıla bayıla içiyor şuan 27 ayligiz
Aslananne1 eez kız saçmalama e bebek babamın magazasimi ne bilim içinde ne var ne ykk😄😄güvendiğiniz tanıdık bi aktar varsa alın
eez Aslananne1 ya çok teşekkür ederim nereden aldınız ? Bugün tarım kooperatiften aldık tatlı tarhana kendimize ondan yapıyorum bide onu denicem.
anneyimanne00 açıklama: tuz atıyorum bebeğim berdeyse 9 aylık ama çay kaşığı ucuyla ben biraz anam babam usulü davranıyorum 🥹
eez anneyimanne00 benim ki daha bugün 7 aylık oldu 9 . Ayında bende geçerim bizim yemeklere diye düşünüyorum yada en azından daha rahat olurum
oglumubeklerken eez ek gıdaya ilk geçtiğimizde almıştım 2 3 kere denedim oğlum asla yemedi. Bende çocuk tarhana sevmiyor diyordum. Annemin yaptığı ev tarhanasından bi yedirdim çocuk meğersem tarhanaya bayiliyormus 😅 attım valla e bebekten aldigimi da çöpe sonra boşa para vermiş oldum yani.
Aslananne1 eez ben konyadan aldım ordaki tanıdık bi aktardan yani yıllardır ordan alırız bekarken de annemler hep ordan tarhana alırdı eve halen alırlar tadi çok güzel bebeğiniz çok sever sebzeli olanın içinde yok yok ben bide ekmek doğruyorum içine öyle yiyor çorba çünkü tok tutmaz sadece tarhana vitamin değeri yüksek olduğu için veriyorum heleki kışın
EyleM123- eez ben biraz zeytinyağı biraz salçayı kavuruyorum daha sonra bir yemek k. Tarhana ekliyorum bir s.bardagi su ekliyorum nefis oluyor kesinlikle böyle denemelisn