sdbe Merhaba kızlar. 2 ay 9 günlük bebeğim. Ben gündüzleri 3 , geceleri 4 saatte bir kaldırıp emzirmeye geçtim. Sizlerin gece beslenmesi , uykusu nasıl ?
elif949494 sdbe benim oglumda 2 ay 10 gün ama uzun uyumuyor gündüz 10 15 dk Max gece de sabaha kadar uyumuyor uyanık oldumuda meme istiyor kucak istiyor anamı ağlatıyor
1_prensesannesi_ sdbe bizde 2 ay 13 günlüğüz doktorum gece 1 beslenme yap gündüzleri 3 4 saate bir emzir dedi öyle yapıyorum uyku düzeni sağlamak için uyandirdigimizda hep alışacak uyandirilmaya geceleri uyuymaz ben kendi uyanırsa öyle emziriyorim ve gece 1 beslenme yapıyorum
Bebegimm1 sdbe 1.ayından snra gece beslenmesi yapmamıştım doktor acıkınca besle uykusunu bölme demişti kılosu iyiydi size doktor mu söyledi çnkü gece uykusuda önemli gelişimi için mesela gündüzleri 2 saat olmadan beslenirdi kendisi acıktıgını belli ederdi gecede zaten uykusunda gözü kapalı beslenir geri uyurdu yani ben beslemek için gece veya gündüz saat tutmazdım ilk ay yaptım oda sarılık zamanıydı oda geçince doktor kaldırma demişti
sevvgi sdbe neden bukadar kurallı dakik emziriyorsun merak ettim. Kilosu iyiyse geceleri uyandırmana gerek yokki o acıkınca kendi tepki versin. Hem gündüz hem gece ne zaman acıkırsa ozaman emziriyorum iki aylık kızım benimde. ayrıca gelişimi için uyku çok önemli bence uykusunu bölme
cerenomeralp Bebeğim 51 günlük uyku falan yok bizde ne gece ne gündüz aşırı zorlanıyorum en uzun süre 45 dk uyuyo gündüz o bile yok tam delirmelik yani
sdbe cerenomeralp İlk zamanlar uyku düzeni böyle maalesef.. Gerçekten sabır işi annelik sizi çok iyi anlıyorum.. Birkaç ay sonra rahat edeceğiz bunları düşünelim biz yoksa çok zor ..
MerveGl- Sizin bebişler ne kadar emiyor ? Benim mi 5 6 dk emiyor sadece öyle uzun uzun emiyor hiç 43 günlük
Aybarsege16 MerveGl- benimkid e öyleydi su 1 haftadır sütüm yok denecek kadar azaldı uzun emmedigi zaman sağım yaparak sütünüzn miktarını koruyun ki sütünüz azalmasin
Bebislerhakkinda Valla ağlayınca bezinebbakarim ve beslerim .ağlamaz uyursa dokunmam. Beslerim uyumazsa oyun oynarım ses açarım telefondan