cglumt Merhaba anneler; 2 aylık bebeğim var ve gaz ataklarımızdan dolayı gündüzleri çocuk uykuya dalıp uyuyamıyor.Bu şurubu önerdiler kullanıp memnun kalan varmı ? 🙏🏻
glycnkrm cglumt merhaba bende bebeğim için gaz şikayetinde bulununca bu şurubu önermişti gayet iyi bitkisel bir şurup yan etkisini görmedim düzenli kullanımda çocugu rahatlatıcı etkisi var tavsiye ederim doktorunuza sorup kullanabilirsiniz 🌼
Mery35 cglumt bizde kullanmıştık düzenli kullanımda gerçekten etkisi var bı yan etkisini görmedik bitkisel zaten
tekbasimabakiyorum cglumt tadı çok kötü, bebeğimi çok kötü yapmıştı zamanında. Bir kere kullanıp çöpe attım. Gaz damlaları hiçbir işe yaramıyor. Tek çare zaman. 3 ay dolunca gaz da bitiyor.
Szn03 cglumt kullandık ve cok cok memnun kaldık gerçekten. Doktorumada sormustum kesınlıkle kullanabılırsın tamamen bitkısel demişti
cglumt Mery35 benim bebeğim bağırsak gazından cok zorlanıyor pırt yapamıyor oyüzden kaka yaparkende zorluk çekiyor bunlarda da fayda gördünüzmü
Mery35 cglumt bizde gazdan çok çektik çok fazla gazı vardı bize çok iyi geldi onu kullandığımiz zaman gazını da çıkarıyordu kakasını da yapıyordu inşallah sizde faydasını görürsünüz
Zhl123 @"cglum"Bunu duymamıştım da ondan sordum🙈Ya bizde koliktik iki tane gaz damlası kullandık ama ikiside fayda etmedi. En önemlisi zaman oldu bize 3 ay dolunca geçti gitti o kabus dolu günler. İnş sizinde öyle olur🙏