Damla_eflin deli_bir_hatun Küçükken Annem Hamileyken Bebekleri Leylekler Getiriyor Sanıyordum Hep Kardeşlerime Leyleklerin Bebegisiniz Derdim ,😅😅
m_kubra_m Damla_eflin 6 kardeşiz annemim 6 eltisi var her biri annemin doğumda hasytenye yengemler gidiyormus ondan hep derdim her birimizi bir yenge getirdi niye beni o sevdiğim yengem değilde sevmedim yengem getirdi diye çok kez ağladıgimi bilirim 😅😅 ta ki öğrenene kadar boşuna o kadar ağlamışim ya
asrinhatasi deli_bir_hatun zencilerin yıkanmadığı için siyah olduğunu düşünürdüm. Hatta küçükken Fenerbahçe’de bir oyuncu vardı adını hatırlamıyorum ama baya popülerdi 90larda. Ablam banyo yapmak istemeyince ona benzeyeceğini söylemiştim 😂
beybiliko deli_bir_hatun serçeleri güvercin yavrusu sanıyordum, neredeyse 20 li yaşlarıma dek sanmaya devam ettim
Busra14Barlas deli_bir_hatun kaçak çay icerken kaçıyor sanıyordum😂. Tüp bebekte içinde tüpü var bitince ölüyor sanıyorum 😂
Selimikomom deli_bir_hatun tavuk göğsünün tavuktan yapıldığını zannediyordum yiyemezdim annem yok öyle bi şey derdi meğerse tavuktan yapılıyormuş… Şimşek çakınca da gökyüzüne poz verirdim allah benim fotoğrafımı çekti diye hahadjjdjd
Anr5155 Selimikomom Şimşek çakınca da gökyüzüne poz verirdim allah benim fotoğrafımı çekti diye Bize de öyle söylerlerdi ve ben de inanırdım 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Bunu Sanırım ilk defa buraya yazıyorum kimseye de söylemedim. Babamla motorda giderken yokuş mu çıkıyoruz nefesimi verirdim. Sanki benim nefesimle daha çabuk kolay çıkacağız zannederdim. Yokuşu inerken de nefesimi tutardım uçmayalım diye🤭🤫🤣
Sunam deli_bir_hatun ben uçak camları açılır sanıyodum taki abim beni aydınlatamadığı kadar cam açık olsa uçak havada durmaz diye
deli_bir_hatun Sunam evetya bende bı çizgi film izlemiştim uçağın kanadında palyaço 🤡 vardı çocuğu korkuttirudj yetişkin oldum uçağa bindim kanada bakim palyaço gelip beni korktutucsk diye bekledim 1 çocuk annesiyim hahaaha
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Birde Pirinç pilavı yerken arpa şehriyesini ayrırdm, kurt sanıp yemezdim 🤣
hepayni13 Küçükken köylük alanda yaşıyorduk tavuklarimizi tilki kapardi hayatımda hiç tilki görmediğim için tilkiyi timsah gibi sanırdım o yüzden her tilki sesi duydugumda çok korkardım 🤭
FadiXx deli_bir_hatun erkekleri babalar kızlarıda anneler doğuruyor sanıyordum taki oğlan kardeşim doğana kadar 😂😂😂
oyju deli_bir_hatun şehirleri söyle sanıyordum örnek ben samsundayim gökyüzünde üstünde ordu var 😆😆hep bu animasyon çizgi filmlerin yüzünden