Zeynocemre Kızlar bebeginiz günde kaç kez kaka yapıyor?benim bebegim 2.5 aylık iki gündür her emme sonrası kaka yapıor ne oldu birden anlamadım emdigini atıor zayıf bide yaramıyormu sütüm anlamadım
Zuayve Zeynocemre 2 aylik gunde uc kere falan yapiyor sulu sulu sadece anne sutuyle besleniyor. Dr sordum normal dedi. Sizinkide normaldir insalllah
demetdemircioglu Zeynocemre 3aylik bazen gunde 2 bazen hic yapmiyo saglik ocaginin verdigi d vitamini kullanirken 3 4 gun yapmazdi değiştirince düzeldi kilo aliminda sorun varsa doktor soyler belki size zayif geliyodur cocuk🤷♀️
Mermelis Zeynocemre benim bebegim de 2 ay 7 günlük kakasini içinde tutmak istemiyo gibi cikariyo emzirme sırasında hemen.Çıkarmak için çaba harciyo baya.nedendir anlayamıyorum ..
Zeynocemre demetdemircioglu ya gitmedim doktora yani gittigimde standartmıs ama nırmaldi kakası iki hündür iki katına cıktı
demetdemircioglu Zeynocemre ozaman evse tartin varsa cocugun kilosunu takip et bi sure bence kilo veriyomu 🙎♀️
Mermelis Zeynocemre neye göre kime göre fazla bilsem onu yorum yapardım ama.maalesef bilemiyorum. Belkide normal. 🤔
Zamanlagelen Zeynocemre degisebilir eger farkli bir durum yoksa mukus kan gbi vs korkulacak bir durum yok derim yediginiz farkli birsey varsa ondan da olabilir
Zeynepppppp Zeynocemre benim 2 ay 3 gunluk bebegim dogdugundan beri hep yapar kakasini sık sık yapar kilo alimida normal yani kabiz olmasindan sık sık yapmasi daha iyi eger kilo alimi normalse ona bak bence canim