Kızlar bebeğim bgn uc ayını doldurdu dün iki kez kahverengi kustu. Biri sanki agzına cikolata vermiş gibi. bgn sabah biraz daha fazla aynı sekilde kustu. Basına gelen var mı neden olabilir ? Yardımcı olun lütfen ?? (Salyalı kahverengi kanlı kusmuk gibi )
A1907 Elbette doktora gitmeyi kendisi de düşünüyodur herkes neyin atarını giderini yapıyor yavrusu için en iyisini o düşünür zaten. Fikir danışmak istemiş normaldir bu forum bu amaçla var zaten. Göğsünüzde yara varsa belki ondan gitmiştir bizimde başımıza geldi baktım göğsümdeki yara kanamış🤦🏻♀️
Bebeğinin ağzından kan gelmiş, gelip burda başlık açıyorsun.
mosimosi cok sagolun ya gercekten doktora gitmedğimi mi sanıyorsunuz. Doktor kontrolunde dun saglam ayrıldık. Bu sabah kusması tekrarlayınca size de fikir danısmak istedim. Suan hastane yolundayım zaten. Sacma yorumlarınızı kendinize saklayın. Aynı durumu yasayan var mı diye soruyorum. Bundan dogal bişey yok. Yardımcı olacagınıza azar cekiyosunuz. Bide anne olup beni anlamanızı bekledm bende hata!!!!!
Doktora neden götürmüyorsunuz? Burda tıbbi bir yardım gerek anlaşıldığı üzere. “Geldi bizimkinden de bişey olmaz” deseler nasıl inanıp rahatlayacaksınız ki?
SaraNarin pardon ama rahatlayacagımı kim söyledi.
Benim bebegim 15 günlükken olmustu kan kusmustu cok korkmustuk megerse meme ucunda catlak varmis kan emmis yavrum onu çıkarmış. Ama biz hemen doktorunu aramıştık
Pnrdnzysfars bende öyle bi durum yok doktora gidiyoruz simdi bklm.
A1907 hanımefendi o zaman açtığın postta detayları ile yazmalıydın durumu, insanlar bebeğin için endişelenip bilmeyerek seni eleştirebilir. Çok eleştiriye açık bir dille yazmışsın durumu. İnşallah bebeğin bir an önce sağlığa kavuşur...
A1907 bisey yoktur insallah 🙏🏻
Pnrdnzysfars göğüsümde catlak varmıs ordan enfeksiyon kapmıs sükür atlattık 🙏🏻
Reckless desteğiniz için teşekkür ediyorum beni anlayan biri yazmıs sonunda. Aynı durumu ysayan veya yasayacak olan kişilerede fikir amaclı acılmıs bi posttu zaten.
Goğsumdeki catlaktan enfeksiyon kapmıs neyseki düzelttik atlattık. Cok feci bişeymiş ama insan kötü oluyor
A1907 gözün aydin canm sevindim 😊benimde göğsümde ince bi catlak varmis ondan olmus demisti doktor
A1907 geçmiş olsun.. Zaten en ufak bi öksürükten korkuyoruz ilk zamanlar, kanlı kusmuğu görünce yüreği ağzına geliyo insanın 🙊
Pnrdnzysfars sagol cnm benim🙏🏻🙏🏻
Reckless aynen öyle ne yapsak bazen koruyamıyoruz 😣