tahayavuz Merhabalar oğlum 2,5 yaşında 4 gündür ishali bitmiyor sulu sulu yapıyor ateş başladı 2 gün önce ara ara düşüyor tekrar başlıyor doktora gittim 3 kez şurup verdiler hep ne yapacağımı bilmiyorum başından geçen oldu mu ne yapmalıyım
Synmannesi tahayavuz çok geçmiş oldun pirinç lapası yap içine haşlanmış patates koy muhallebi gibi yap blenderdam geçir yedir çok faydasını gördüm yağlı yedirme muz yedir geçer korkma ins dolu dolu mu yapıyor az az mo ?
Synmannesi tahayavuz ilaç ya da aşı mı dokundu acaba bol bol su içir canım ishal olunca sıvı kayıp ediyor dediğimi yedir yoğurt yedir bol el yapımı yoğurt bol su geçer bir iki güne korkma inşallah rota mi oldu acaba Allah korusun dikkat et canım pirinç patates haşla blender yap yedir yemezse öyle yoğurt koy öyle karıştır yedir çok zor azı dişi mi geliyor acaba
tahayavuz Emine_krr çok şükür iyi antibiyotik kullandık 1 haftada anca düzeldi çok şükür zor bir süreç Allah yardımcınız olsun inşallah çok geçmiş olsun
Emine_krr tahayavuz bize de antibiyotik başladılar hastanede bu gün ikinci gün antibiyotiğin başladığı umarım düzelir. Hala karın ağrısı ile birlikte ishalimiz devam ediyor