Synmannesi fdmysra onca güzel isim varken safiye neden tabii ki siz bilirsiniz benim Safiye Halam var safiye hala diyorum hep gayet normal bir isim
masallllll fdmysra tabikide olur neden olmasın ama sizin içiniz rahat etsin önemli olan o. Eşiniz istiyorsa şayet kırmakda istemiyorsanız sizde yanına başka isim ekleyin 🌸
Gme1709 Sizin beğenmeniz asıl mühim olan. Ama bebek için eski bir isim ve büyük birini andırıyor pek bebeğe yakışacak gibi değil.😊 Kalbinizi kırdıysam özür dilerim
Anr5155 fdmysra siz istemiyorsanız eşinizi de ikna edemeyecekseniz orta yolu bulup ikinci bir isim koyun ilerde kızınız beğenmezse safiyeyi sildirip diğer ismini kullanır
Gme1709 fdmysra açık açık istemediğinizi belirtin ben annelerimizin adını koymak istemiyorum diye. Sonuçta taşıyan zorluğunu çeken sizsiniz saygı duyacaktır illa ki
Anr5155 fdmysra uyumsuz olsa da beğendiğiniz ismi koyun bence ilerde okulda ismiyle dalga geçerlerse ikinci ismini kullanır. Safiye esila, safiye erva gibi isimler uyumlu olabilir ya da başına farklı isim koyun safiye ikinci isim olsun
Synmannesi fdmysra bende koymadım ne kaynana ne kendi annem birini koysam diğeri üzülecek bende farklı koydum