gulse23 Bebeğim 6 Ay 3 günlük gece uykusuna geçtiğinden beri 3 defa ağlayarak uyandı. Deli gibi ağladı sakinleştirmemiz zor oldu sizde Dr oluyor mu hiç. Birde gündüz 2ye düştü uykumuz siz kaç uyku yapıyorsuuz
Minikpankekim gulse23 uykuya gececegi zaman asiri agliyor ve derin uykuya gecene kadar bi kac defa ciglik cigliga aglayarak uyaniyor. Sanki cani yanarcasina. Kucagimda bi kac dakikami aliyo sakinlesmesi
ayseanne43 gulse23 bizde 6ay 4 günlüğüz bizde ağlamaya başladık bende nedenini düşünüyordm bulamadım ya
Themom_ gulse23 aynı durumdayız 6 ay 6 günlük sürekli geceleri saat başı uyanıyor ağlıyor uyuyamıyor sonrasında çığlık atıyor ama dişleri çıkıyor onun huzursuzluğuna veriyorum ben
E3- Benim kızımda 6 aylık bende yasadım ve hala yasiyorum dış cıkartıyolar damaklarını kontrel edin o yüzden bu sebebi
Lalezlal Bizde 6 ay 2 günlük bizimde öyle sürekli ağlıyor üç aydır diş kaşıntısı var bi kaç gündür çok şiddetli her şeyi ağzına alıyor çiğnemek istiyor parmağıma saldırıyor uykuda ağlıyor çığlık atıyor