Muhendisella_ Merhaba herkese Oğlum 4 ay 7 gunluk 1 haftaya yakındır mama yeme miktarı cok azaldı normalde yediginin yarısını falan yiyor Şu an hipp combiotik 1 kullanıyoruz Bebelac denemeyi düşünüyorum Kullananlar memnuniyet ve şikayetini belirtebilir mi ?bir de içeriği temiz mi bilgisi olan var mi şeker vs içeriyor mu? Hip ve Bebelac beraber kullansam olur mu? Aynı anda degil de bir öğün de hipp diğerinde Bebelac şeklinde ?
Rabiaustkt Muhendisella_ iki mama çocuğun midesini olumsuz etkilryebilir. Ben üç mama değiştirdim. Evolvia kullandım kabız oldu bıraktım Bebelac Gold aldım hicbirsekilde doyurmadi hep 1bucuk 2 saatte açıktı. Herkeste ondan şikayetçi. En son sma aldım memnunum
metay5 Muhendisella_ biz ilk başta humana kullanıyoduk ama aşırı derecede acıktırıyodu 1 saatte bir mama istiyordu şimdi bebelac kullanıyoruz gayette güzel Allah’a şükür kabız yapmadı 🧿 ve doyurucu mama tek sorun biraz daha köpüklü oluyo ama onun zararı yok sonuçta ikisini bi arada kullanırsanız o konuda bişey diyemiycem bilgim yok çünkü ama doktorunuza danışabilirsiniz bebelac içinde kesinlikle öneririm kabızlık varsa zor sindirimliyse bebeğiniz bebelac gold sindirim için çok iyi diye biliyorum bide her bebek mamayı değiştirdiğinde kabul etmeyebiliyomuş bende 4 aylıkken felan değiştirmiştim ama kabul etti şükür biraz uzun oldu ama bildiklerimi söylemek istedim ☺️
Lilan Muhendisella_ bebelac berbat bi mama. Doyurmuyor artı kabız ediyor. Ama bebelac gold çok memnun kaldım. Alıcaksanız gold olani tavsiye ederim
Muhendisella_ Duruminayuce acıkma süresi değişmedi hatta uzadı bile 5 kere maksimum 6 kez yiyor bazen 90 bazen 120 yanı 450- 700 arası değişiyor
Sin21 Muhendisella_ 4 aylıkken 6600 falandı şuan bilmiyorum kilosunu ama o zaman da yine aynı 90 I bitiremezdi bu arada bende hipp kullandım ama cidden doyurucu değil hazmı kolay olduğu içim sma kullanıyoruz memnunum öyle aman aman gaz kabız vs bir problem olmadı hiç
bkt_srdr bebelacın özellikle gold olan serisi çok iyi fermente çok doğal ve iyi içerikli bir mama. mamaları karıştırmayı pek tavsiye etmiyor doktorlar geçiş süresinde biraz dönüşümlü verip sonra tamamen geçin bence
fatma1965 bebelac gold çok güzel bir mama, içeriği temiz, kefir gibi üretiliyor. gaz ve kabızlık yapmıyor, üstelik hippten daha ucuz ve daha doyurucu