Tuuggccee Yeni molfix bebek bezlerinde çiş göstergesi nasıl anlasılıyor bılen varmı acaba oncekınde vardı simdikilerde yok 💁♀️
beyzzsenturkk_ Tuuggccee elimle bakıp değiştiriyorum ya bizde pişik taşma yapmadı zaten başka bez şansımız da yok prima cok pahalı diğerleri de hemen alerji yapıyor molfixten devam
Meri06_ Tuuggccee ayy o yeni bezmiymis bende diyorum askim yanlis molfix almissin bunda cizgi gostergesi yok icinin rengi degismis bez incelmis eski arada kalanimi aldin yok dışı ayni işte herzamankini aldim diyodu 😁
Tuuggccee beyzzsenturkk_ sleppyden gectm bende cok tasırma yaptı son zamanlarda bunu daha once kullanmsym tekrar sans vermk ıstedım acıkcası
Tuuggccee Meri06_ evet oyleymıs csnm degısmıs bende oncekını kullnmstm boyle degldı ınsallah memnun kalırız🙄😅
Deletedmom_112 Tuuggccee zaten göstergeye gerek de bırakmamışlar incecik bez baktın birden davul gibi olmuş değiştir gitsin zaten hemen şişip kıyafetlerin altından bile göze batıyor
Tuuggccee Deletedmom_112 zaten en az paketinş aldm denemek ıcın olmadı degıstırım tekrar ya ıcıme kurt dustu smdı😅
kirikkalp Tuuggccee yenisi çok kötü hemen şişiyor alttan çok kötü gözüküyor elimle bakıyorum malesef suan elimde eskisi de var aralarında dağlar kadar fark var yenisi içi sırf ince pamuk parası yükseliyor ama kendisi çok kötü oldu
Tuuggccee kirikkalp ya sleppyden memnundm aslında ama kalıpları kucuk onlarında hergun kıyafet yıkamktan bıktım artık cok tasırıyor bunu tekrae denemek ıstemstm ama yorumlara bakınca kafam karstı gene
kirikkalp Tuuggccee kötü falan ama napalm kullanacaz mecbur buna alıştık 🤷🏻♀️ Sleppy daha beter kalıpları çok dar bacak aralarını sıkıyor malesef
BegumCapan Tuuggccee şu an sleepy kullanıyorum ama geçen ay Molfix kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam yanlarda aşağıya doğru sarı çizgiler var o şekilde yapmışlar sarı çizgiyi aşırı incelmiş ama bu konuda herkes haklı
ikiboncukannesi_ Tuuggccee eskiden hiç pişik yapmazdı bu yeni çıkardıkları resmen b*k gibi ya bizde baby turcoya geçtik şimdi
Tuuggccee ikiboncukannesi_ ben basından beri slepy kullnıyorum baby turco denedm hıc memnun kalmadm cok çiş sızdrma yaptı bızde molfxte kullandm eskı paket guzeldı slepy bez kucuk geldfı ıcnmı blmıyorm ama son zamanalrdw hergun tasrma yapıyordu kakada bakalım artk💁♀️
fatmaktoprakci Yakında denemediğim bez kalmayacak molfix çok pahalı ilk 25 gün onu kullandık sonrası sleepy ye geçtik oda sürekli taşırdı molfix eski paket kullanıyorum hala yorumlara bakacak olursak bunuda değiştircem gibi 🤣
Tuuggccee fatmaktoprakci eskı paketi iyiydi ama molfxn bnde kullndm herhngı bi sorun yasamadım sllepy gore daha uygun suan molfx selpydende memnndum oda tasrma yaptı malesf bnde szn gıbı denıcem sanrm😅